Jump to content
Българският форум за музиканти

Svetlio_top

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Svetlio_top's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Струните с които сам сега са 10-ки но имам предчуствие че са от най-гадните китаийски дървета. Преди тази китара се мъчих с една акустична Кремона и вярно сравнение с нея новата е по - добре /най-малкото разтоянието м/у струните и грифа / , но лошото е, че имам и една електрическа /ОРФЕЙ / и от време на време се глезя с нея. Между другото мисля да продавам електрическата но чесно казано незнам дали мога да взема нещо от нея /Всичко и работи перфектно/. Това представлява китарката но просто е във варианта - соло китара с 6 струни http://meatexz.com/cheesyguitars/orfeus_precision.html Благодаря за отговорите но може би все пак ще пробвам със струни от ел.китара, пък като не ми хареса ще си върна старите.
  2. Svetlio_top

    Меки струни

    Колеги скоро си купих тази китара и не сам много наясно просто искам да попитам: http://www.staggmusic.com/products/product...k&oneid=238 Какво ще се случи ако и сложа струни от ел. китара ще загубя ли нещо ? Другото което искам да попитам можете ли да ми препорачате добри струни , моля кажете конкретен модел и размер, така че максимално да се облекчи усилието. Не свиря много често и струните с които я взех са ми твърди. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.