Jump to content
Българският форум за музиканти

Necrobutcherov

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас тояшка

Necrobutcherov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Necrobutcherov

    Linux

    Аз лично съм си с Дебиан и нямам никакви проблеми За NTFS...това се поддържа от много време.Просто трябва да си го инсталираш.Драйварът се казва ntfs-3g.Убубтуту е дебиан базриано - sudo apt-get install ntfs-3g и си готов. Що се отнася до Линукса...недейте да спорите,кое е по-добро.Всеки има право на избор.Линукса не е заместител на нищо.Това е просто една алтернатива отворена за всички и аз съм страшно доволен.Мак не съм ползвал никога,но не мисля и че имам нужда.Интерес има,но пари няма.Факт е обаче,че има още какво да се иска от Линукса в тази сфера,но това не значи,че резултатите които докарва пингвина са зле.
  2. Благодаря за отговора.Не съм съвсем начинаещ и проблемът не ми е във височината на пръстите,а може би в баланса на баса...както писах,преди време свирих само прав,после ме хвана мързела и се заседях и сега като стана - изненада.Оправих се,но грифа ми определено все пада надолу и трябва да го вдигам.Ще видим какво ще правим .Благодаря много за пълния отговор! Все пак като размисля малко,може и да смъкна малко струните,но стават доста отпуснати и само жужат.Като вземи новички,ще ги смъкна малко.
  3. Дам...видях.Просто трябва да гледам показалеца да сочи нагоре.Общо взето се оправих :Д благодаря
  4. Мисля,че тук е удобно да задам въпроса си.Тааа имам същия проблем,но малко по-различен.Преди не можех да свиря седнал и свирех само прав.В последствие ме хвана мързела и почнах да седя,обаче мисля,че си развалих постановката на лявата ръка.Изгледах няколко видеота,прочетох няколко урока,но както е дадено там...просто не мога да си извия ръката по този начин,особено ако трябва да свиря на 12ти праг и нагоре.Все пак искам да попитам някой тук,дали постановката ми е правилна(на уроци не ходя и си свиря само песни,които ми харесват,не се глася да ставам музикант,така че моля ви без критики): 1. Снимка 2.Снимка Иначе на автора бих казал(поправете ме ако не съм прав)да не се сили много с дясната ръка.Колкото повече се силиш,толкова по-тромав си.Дай го с лекота.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.