Jump to content
Българският форум за музиканти

viho_breika

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от viho_breika

  1. Благодаря за приветствията! Дано да имаме спорна и успешна година! Айде като за начало да ви е честита на всички Баба Марта и много здраве да ви носи!
  2. Здравейте колеги!Аз съм Вихрен от Търново и съм н 22!Преди свирех на китара (класическа) но от 3, 4 години овладявам вокалната техника и пея с музикален педагог!Предпочитам хубавата музика - звучи малко банално, но наистина на първо място е това тя да звучи добре и да има мелодия!Разбира се симпатизирам на рок музиката!Аз съм студент четвърта година във Великотърновския университет специалност финанси, а през останалото време отдавам на своята страст- музиката! Надявам се да се срещна и запозная с много нови приатели!!!
  3. Здравейте на всички! Доста хубав и полезен форум срещнах тук и реших да се присъединя!Аз се занимавам с музика и по точно пеене!Ако някой може да спомогне с Сингбеци на Георги Минчев-Сам на Бара и на Васко Найденов-Седем Пъти!!! Благодаря предварително да отзовалите се - аз също имам доста ако някой е заинтересуван кажете ако с нещо мога да помогна!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.