Jump to content
Българският форум за музиканти

nonamevg

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

nonamevg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. nonamevg

    Здравейте :)

    Благодаря много за бързия отговор и полезната информация От доста време обаче се мъча да науча акорди например. Казват, че е хубаво начало. Казвам си: "Къде по-добре да е обяснено от Китара For Dummies" (ирония...) И все пак, купик Китара For Dummies, и Рок китара For Dummies. Прочетох ги, но уви, неможах да го науча В последствие обаче разбрах, че от видео уроци много добре научавам, но търсейки в Youtube неможах да намеря един добре обяснен урок. Незнам, аз ли съм бавно-развиващ се или какъв е проблема, но просто не намерих... Ще ви бъда благодарен, ако можете дам и изготвите нещо като "колекция видео уроци за начинаещ" или подобно. Благодаря предварително
  2. nonamevg

    Здравейте :)

    Здравейте на всички! Миналата година (след години събиране на пари ) най-накрая се сдобих със Squier Fender Strat. До колкото знам това е имитация на STRATOCASTER (все пак моята струва 150 лева втора ръка, а STRATOCASTER - 2500$). Покрай него купих и CRATE FlexWave 15R (моля мнение за китарата и кубето). След година "свирене" не мисля, че имам голям напредък, или поне лично не съм доволен от него. Друг проблем е, че финансово немога да си позволя уроци по китара. Да знам, ще кажете, че без уроци няма как да се науча, но именно тук е същността на темата. Искам да попитам дали има някакъв алтернативен вариант за online обучение по китара. Забелязах в началната страница секцията с видео-уроци, но немога да заредя нито едно от клипчетата. Отворен съм за всякакви предложения, уроци, клипове (които се надявам да се заредят) и други. П.П. Ако ми помогнат плевенчани, ще черпя по една бира Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.