Jump to content
Българският форум за музиканти

Rudy

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Rudy

  1. Rudy

    Thomann.de

    За да допълня темата - днес имах работа до хотел Будапеща и реших да отскоча и да проверя дали по някаква случайност мойта пратка не е пристигнала - отидох до софийска митница - има табели за пощенската служба навсякъде - та първо на гише 22, където платих 1,15 лв. за справка, защото им трябвал 9 цифрен код, пък Томан ми пратиха 12 цифров, оказа се че кашоните са пристигнали още вчера , от там на гише 23 да попълня известието, което така и не ми бяха изпратили, после на гише 24 (касата), където ме изръсиха с още 8 лв. (по 4 за всеки кашон) и от там на гише 30 за да си ги получа. Обаче писането на този пост ми отне повече време отколкото обикалянето на всички изброени гишета - за 15 мин. и бях готов! Всичко бе опаковано доста добре, нямаше липси или повреди и сега се радвам на новите придобивки. Та от мен рейтинг за Томан 10/10. Ако си харесате нещо от там, поръчвайте спокойно.
  2. Rudy

    Thomann.de

    Да споделя и своя първи опит. Поръчах на 19.02, получих потвърждение с банковите сметки на 28.02, преведох парите на 04.03, като им изпратих копие от платежното нареждане, на 05.03 им изпратих и SWIFT-а, на 06.03 получих е-мейл от тях, че не са получили парите, а избраните от мен неща са на свършване. След това на 08.03 видях, че вече са свършили и очакват доставка в склада на 17.04. Като попрочетох тук отзивите реших да им звънна и да си поприказваме - като се изключи първия тип, с който говорих - следващите бяха супер отзивчиви и коректни. След кратка разправия, в която признаха, че вината не е в мен ми предложиха няколко варианта: да поръчам малко по-скъп модел (за което трябваше да доплатя, но с отстъпка от тяхна страна), да изпратят с ЮПС за тяхна сметка (когато ги получат), да ми върнат парите, или да чакам. Избрах варианта да чакам, а те ми предложиха 30 ЕУР компенсация за чакането (същия ден са превели парите по сметката ми). Вчера (12.03) получих СМС, че са изпратили нещата, а днес вече видях статуса на доставката в сайта на Дойче Пост. Та извода е - Томан са точни и на тях може да се разчита. Направих и грешка, че избрах плащане по банков път и трябваше да чакам е-мейл с банковите сметки (междувременно получих мейл, че са с намален състав, заради много болни и молят за търпение). Ако бях платил с Visa Electron, може би нямаше да свърши стоката, докато получа потвърждението със сметките. Такса 2 евро за превода и 10 евро за SWIFT - общо 12. Сега трябва да почакам малко, но тъй като темата е Томан, а не Български пощи...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.