Jump to content
Българският форум за музиканти

kirooooo

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kirooooo

  1. kirooooo

    Reason

    Ще те чакам с нетърпение,иначе аз самата клавиатура я свалих и работи,обаче има некви драйвъри....и начини на свързване с reason дет аз не ги знам ....
  2. kirooooo

    Reason

    Знам че може иначе да се свири с клавиатурата на pc-то.Обаче първо на първо на мен ми отваря само първия сайт дето съм дал и от там си свалих една виртуална клавиатура.А другите сайтове не ми ги отваря.Иначе в другия сайт ,в който видях тая тема хората казваха че работи тва с клавиатурата.Ако някой знае как се прави дал съм сайтовете да ми обясни.Моля ви,наистина ми трябва.
  3. kirooooo

    Reason

    Здравейте на всички.В скоро време ще си взимам миди клавиатура,но докато събера парите искам да работя да се упражнявам на reason 4 със клавиатурата на pc-то.Знам че може и май трябва да се изтегли някаква програма и драйвър за нея.Моля помогнете ако можете.Тука ми дадоха едни сайтове ама те май са за reason 3 а и аз не съм много добре с английския....... Ето ги иначе сайтовете: За да "просвирваме" разни мелодийки със семплите от Reason 3 чрез клавиатурата на Pc-то , трябва да си набавим виртуална клавиатура , нещо като виртуален MIDI driver и програмка с която да ги накараме да работят заедно. Това са нужните "материали" , придружени с обяснения и снимки показващи целия процес : http://www.midiox.com/zip/myokent.exe -тва е "виртуалния midi driver ", така да се каже .Само за Windows Xp (home,pro) а тва - http://www.midiox.com/midiyoke_instxp.htm е обяснението след като го инсталирате как да го "активирате" => http://www.bome.com/midi/keyboard/MouseKey...egration1.0.exe - тва е програмката необходима да се "синхронизира" клавиатурката с Reason 3 => а това - http://www.bome.com/midi/keyboard/help/rsn3_tut.php е самият процес на настройване на клавиатурата и Reason , за да заработят Тея неща са от един друг сайт,но на мен ми отваря само първия сайт,от който си свалих неква клавиатура там със звуци обаче и друго треа за да се свърже с reason.Някой ако знае как ще му съм благодарен --- Мод Едит: Забранено е публикуването на пиратски софт, серийни номера и т.н.!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.