Jump to content
Българският форум за музиканти

Mihaela Fileva

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mihaela Fileva

  1. Здравейте, хора! Ако Савов не успее да организира събирането на форума не знам кой би успял! Свиркай ако мога да съм ти полезна с нещо, знаеш - въпреки, че съм в София през повечето време за срещата си се прибирам винаги! Успех! И да ни държиш в течение
  2. Вчера събирането беше прооооооосто прекрасно Искрено се надявам все по-често и по-често да се осъществяват такива мероприятия! Благодаря на всички, които присъстваха за предновогодишния празник, който си направихме! И разбира се, специални благодарности на Петко Савов за организацията!
  3. Аз съм във В.Търново до 29-ти ( включително ) и безкрайно бих се радвала да успеем да се огранизираме до тогава, за да можем да се съберем и да се видим! Ще следя до къде е стигнала отганизацията! Да се надяваме - до скоро!
  4. Аз съм във В.Търново до 29-ти ( включително ) и безкрайно бих се радвала да успеем да се огранизираме до тогава, за да можем да се съберем и да се видим! Ще следя до къде е стигнала отганизацията! Да се надяваме - до скоро!
  5. Savov, Благодаря ти много за подкрепата! Няма да е лесно, така че стискайте ми палци)
  6. Хееей, аз скоро заминавам в София, туй като ме приеха в Академията.... Но ви желая успех със сбирката и стискам палци да се превърне в културна традиция за нашия град Винаго, когато съм свободна на тези дати ще се прибирам и ще присъствам с най-голямо удоволствие ! Още 1 път УСПЕХ!
  7. Следващата година и аз ще се присъединя обезателно
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.