Jump to content
Българският форум за музиканти

balduranbg

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Акустична китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

balduranbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да, това определено е добра идея. Има ли специфична марка или модел с двойни, за който трябва да се оглеждам?
  2. Да, определено съм с нисък бюджет, имайки предвид, че става въпрос само за хоби, а не нещо с което да си изкарвам хляба. По криви изчисления Старкастър пакета от Амазон+доставка щеше да излезе около 300-350 лева.
  3. Честно казано не разбирам нищо от ел. китари, но гледах едно филмче в ютуб, където един учител обясняваше как дори мексиканските Старкастър били по-добър вариант от Скуайър. Иначе съм отворен за всякакви съвети. Сега си "дрънкам" на една кремона, която имам от 20 години, но някак ми липсва това, че не мога да докарам металическия звук на любимите групи (Металика, Мегадет, Мейдън, Сабат...). Затова реших, че ми трябва нещо ново.
  4. Благодаря за отговора. От друга тема отпреди няколко години видях, че са имали магазин на Княз Борис 1ви. Дали все още е там?
  5. Здравейте. Това ми е първия пост във форума, досега само съм чел теми, но ми трябва малко помощ. Бях решил като за първа ел. китара да си поръчам през Амазон един Фендър Старкастър Страт. Оказва се обаче, че доставка може да се осъществи само в Щатите, а София нещо не е на тяхна територия. Опитах се да намеря модела в няколко европейски сайта, които знам (включително два, които намерих през търсачката на форума), но единствено намерих разни Squire модели. Някой случайно да е попадал на Старкастър в сайт, който доставя в България? Или дори да е виждал тази китара по родните магазини?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.