Jump to content
Българският форум за музиканти

RAMBO_RUSEV

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от RAMBO_RUSEV

  1. Най просто да кажем:

    -1 значи вдишаш в 1ва дупка и така нататък

    1 значи духаш в 1ва дупка и т.н.

     

    За песни като О сузана и тем подобни кънтри американски ти трябва според мен Тремоло хармоника. Тя е по-трудна за свирене, особеното при нея е, че има 2 реда и вади доста по-различен звук, като обхваща повече октави от малката блус хармоника.

     

    Аз лично предпочитам блус хармониката, като свиря само БЛУС. Просто е неадекватно да се свирят разни рок песни, писани за китара...

  2. Здравейте! На 16 години съм и свиря от 2 години на една стара кремона със огънат гриф и от край време се надявам да се сдобия със вярна китара, за да почна да се уча по-сериозно. Надявам се да ми излезе късмета. :thumbs_up:

  3. Трябва ми компетентно мнение, коя от ( 1, 2, 3 ) да избера? Там е въпроса, че не знам какво ще свиря на нея, ще ми е само учебна и не искам да се изхвърлям с такива за по 40-50лв. и нагоре. Важи до петък, защото тогава ще ходя да я купувам.

  4. Аз пък мисля, щом си начинаещ да започнеш от оборудване за не повече от 1000 лева. В последствие като се научиш да свириш майсторски, тогава вземи скъпи работи, а старите тука у форума ги слагай за продан.

  5. Здравейте форумци!

     

    Начинаещ съм, сегашната ми китара е обикновена класическа кремона, не съм имал бас китара и искам да задам няколко въпроси, че не видях точни отговори на тях.

     

    Може ли да ми обясните разликата между P-Bass и J-Bass?

    За начинаещ какъв ще е оптималния бас - с 4 или с 5-6 струни?

    На каква марка да заложа като за начало? Нямам много пари за нещо скъпо, и без това не ми трябва кой знае какво.

     

    Извинявайте, нов съм, малко ми е претъпкан и неподреден форума. :hysterical:

     

    Благодаря за отзовалите се !

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.