Jump to content
Българският форум за музиканти

Kpuc

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar-RG

Kpuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Мерси колега ! Китарата е Кремона-Гранада на около 9 години и въпреки всичко я смятам за добра.Хващам се да я правя аз,поради ниската и себестойност и отделно...обичам да се занимавам с подобни задачки,но с лепене на дърво нямам опит,а избора на лепила е огромен.Благодаря отново за информацията !!!
  2. Здравейте колеги.Преди време ми счупиха китарата и сега бих искал да си я поправя,защото вадеше хубав тон,докато беше здрава.Лютиер ми иска 60лв. за ремонт,но нямам възможност да отделя толкова за китарата сега и бих искал да я поправя сам.Не знам какво лепило да използвам и дали то ще е достатъчно,за да се залепи грифа,защото според мен на счупеното място по принцип има най-големи напрежения.Ако някой може да даде съвет,ще съм много благодарен.Мерси предварително !
  3. Kpuc

    PC Музикант

    Здравейте колеги!Китарист съм и изчетох доста из форума по горепосочената тема,откъдето и научих интересния термин "РС Музикант".За жалост не можах да срещна отзиви по тази интересна конфигурация за преработка звука на инструменти и затова бих искал да ви задам няколко въпроса: 1. Според вас ще ми върши ли добра работа на сцена ? 2. Има ли вече итерфейси за УСБ 3.0 ? 3. От прочетеното във форума съм се насочил към "Е-МУ Тракер Пре" или "М-Аудио Фаст Трак",но се чудя дали няма е да е по-добре да изчакам новите УСБ 3.0 варианти на тези компоненти,въпреки че те най-вероятно ще са повече от моя бюджет - 300лв. Като цял съм фен на аналоговите с-ми,но разполагам с бърз лап топ и бих искал да го оползотворя максимално. Пък и лап топ с интерфейс се носят по-лесно отколкото едно 10 килограмово кубенце Ще съм много благодарен,ако някой сподели мнения по тези въпроси ! Благодаря предварително !
  4. Адски добро е брат..браво!Другия път запиши нещо по-спокойно,че да не се налага да сменяш жици
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.