Jump to content
Българският форум за музиканти

NoBoDy

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от NoBoDy

  1. NoBoDy

    Контрабас!?!

    Здрасти.Някой може ли да ми даде някакъф линк или нещо такова за джаз ноти за контрабас,защото аз търсих но намерих само някакъви простотии. благодаря предварително.
  2. NoBoDy

    Вредни навици

    Здравейте,темата адцки много ми харесва защото както виждам има начинаещи а тези неща както и други все някога трябва да се изяснят.Аз лично немога да изразя кой знае какво мнение за вредните навици присвирене на бас-китара защо аз съм контрабасист и не че не съм свирил на бас-китара но повече наблягам на контрабаса.Та според мен присвиренето на контра бас има вредни навици като изгърбване,а също така изкревяне до голяма степен на рамената тъй като стойката при свирене е от исключително значение така нареченото,''чупене на пръсти'' (мисля че повечето от вас ще ме разбрат за какво говоря) то е от исключително значение за изчистването да дадено произедение.Ммм това е моето мнение надявам се да съм помогнал на някой!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.