Jump to content
Българският форум за музиканти

Infernal_Creature

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Infernal_Creature's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ясно. Благодаря за изчерпателния отговор на adductor. Доста си е голям този недостатък. Няма да го бъде с флойда, тъй като хич не "опъвам ръчката". Ще си връткам ключовете и това е. Още веднъж благодаря.
  2. Очаквах подобен въпрос. Да кажа само, че преди да напиша темата поразгледах из форума за флойда, но не намерих подходяща тема и затова реших да попитам. Нали все пак за това е този форум. Реших, че искам такава китара, защото знам, че флойд роуз системата е по-добра от обикновената тремоло система. Вярно е, че не съм се поинтересувал достатъчно, но ето сега питам и очаквам добро обяснение от хора, които разбират повече, а не въпроси "Защо реши така..."
  3. Пиша темата, защото искам да си купя инструмент с floyd rose, но тъй като досега не съм се сблъсквал с такова нещо и един човек ми обясни, че било много гадно да свириш с флойд, защото трудно се сменял строя на китарата, бих искал да знам повече за него. Конкретно става въпрос за ESP M100FM. Инструмента не е скъп, но предполагам че всички флойдове са на един принцип и че има възможност да се сменя строя нормално. Ще ме извините, но ще помоля да обяснявате като за първолак относно заключванията и флойда. Багодаря предварително
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.