Jump to content
Българският форум за музиканти

gotcha

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gotcha

  1. Образно сравнение - клубът е като на Трабант двигател от Мерцедес да сложиш. Светлините и озвучението са супер. За тях са налети супер много пари и си личи. Дори прекалено много: 13kW за помещение с пълен капацитет 120 човека. Но само за това са отделени пари и мисъл. Вентилацията е мнооого слаба, архитектурно е неадекватно решен. На откриването с БТР беше пълен (и май само тогава) и хората излезнаха навън да дишат на 20-та минута.

    Сцената е тясна и дълбока, като цяло виждаш фронтмена и другото всичко се губи назад, а за барабниста, да не говорим. И едни колони в залата, иззад които трябва да заничаш, за да видиш нещо отпред.

    Хората тези неща ги виждат и затова в петък и събота се събират вече не повече от 20-25 човека, както беше и миналата събота. Ето, Тони ще потвърди, надявам се.

     

    Аз лично, на това не му викам "трябва му време, за да се развие", а по-скоро, "кардинално грешна стратегия още отначало, която води нещата надолу".

  2. ^^

    Собственикът Гальо си има доста печална слава на правещ каквото му е на х** Той самия го нарича "експериментирам", но израза с х** му съответства напълно, защото има и такива хора, който правят каквото си "пожелаят", но той не влиза в техния списък. Та, явно е решил да "експериментира" този ден.

     

    :icon_shithappens:

  3. Вие сте Пето чувство, нали?

     

    Гледах ви в Бекстейдж веднъж, докато шефа г-н Икономов разговаряше със собственика на заведението.

    Много добра банда сте, направихте страхотно шоу, съвсем сериозно ви го казвам. Много готини кавъри и присъствие на сцената, а авторските ви песни са супер, особено онази със странната китара.. не знам как се казваше... направо изби рибата. :godbless:

    Голям поклон и за Symphony of destruction :recourse::happy:

     

    Малко са такива групите в България, затова ви желая от сърце успех и да ви гледаме по-често!

     

    :rocker:

  4. Здравейте Всички.

     

    Имаше една тема в която, се обсъждаха SGA60 и GRG270DX. Там някой спомена, че между китарите няма разлика (освен очевидната ) но в сайта на ibanez открих, че първият модел SGA60 е с Body Mahagoni а вторият с body – Basswood body

    Пускам темата понеже за нова година мисля да си направя един подарък от магазин camerton и съм малко затруднен с избора. Та ако може малко помощ. Дали не е по добре да взема СГА60 с махагоново тяло ( което не ми се вярва да е махагон за 470 лв ) или да заложа на GRG270DX. Избора е между тези двете китара.

     

    Благодаря на Всички предварително

     

    Ако ти се дават още 300 лева отгоре, пиши и ще ти кажа кой модел да си вземеш, че да забравиш за друга китара за дълго време напред. Пак ще е Ibanez, разбира се.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.