Jump to content
Българският форум за музиканти

MMI

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

MMI's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Виждам, че се предлага в различни сайтове. Бихте ли препоръчали от къде е надеждно да се пазарува? Погледнах из темте, но не видях тема за изпитани сайтове и магазини.
  2. Не сме от София, но за мен е всичко едно. В смисъл, че аз и да чуя китарата на живо, като не разбирам нищо, ще е всичко едно да поръчам от някой сайт. Благодаря на всички! Много полезна информация споделяте. Това мислите ли че свърши работа? https://www.muziker.bg/fender-fa-115-dreadnought-pack-wn-v2-natural
  3. Свири е силно казано, по-скоро ще научи няколко акорда, за да си си дрънка , но пък ако му се харесва предполагам ще дрънка нещо рокаджийско, балади някакви.
  4. Нещо не си намирам вчерашнитие писаници, затова пак накратко: Бюджет до към 300,00 лв Според описанието горе мисля, че трябва да е акустична. Проблемът ми е, че понякога не пише какви са, а аз не мога по външния вид да преценя класическа ли е или акустична. Тази подходяща ли е? 6-струнна китара Yamaha c40
  5. ^ Благодаря. Друг въпрос изниква класическа или акустична? Аз си мислех, че е енно и също...
  6. Здравейте, Регистрирах се, и пиша с молба да ме посъветвате при избор на китара, тъй като аз самата нищо не разбирам от китари Решила съм да закупя класическа китара за моя съпруг, който като дете е имал желание да свири, но родителите му не са предприели нищо. Китара никога не е имал. Човека вече е на години и едва ли ще се занимава системно и сериозно със свирене на киктарата, по-скоро ще му доставя радост самата идея, че я има. Мисля да му купя и някаква школа за начинаещи. Той обича хубавите и качествени неща и ми се иска да се насоча към хубава марка, дори да е втора употреба стига да е запазена. Моля препоръчайте ми марки китари за горните нужди. От това, кото прочетох разбрах, че тябва да е размер 4/4. Приемам всякакви препоръки и напътствия. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.