Jump to content
Българският форум за музиканти

DJ Hursa

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

DJ Hursa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. По принцип съм наясно, че народната музика е колективно право. Проблемът е когато използваш samples от друг изпълнител, който изпълнява народна песен - сиреч, изрязваш от оригинално аудио и вкарваш в трака си, което, доколкото знам, не е легално. Аз няма как да изпея сам песента затова ми трябват samples или VST с готови народни песни, които безпроблемно да ги вкарвам в траковете си.
  2. Здравейте! Правя електронна музика като напоследък искам да правя повече с български фолклорни песни. Та в тази връзка, моля някой да ми предложи добър sample pack или VST plugin съдържащ български народни песни, които могат легално да се използват за музикално продуциране без да се нарушават нечии авторски права и съответно музиката да бъде легално разпространявана в музикалните платформи. Към момента разполагам с Orpheus за kontakt но не останах много доволен от него, тъй като има прекално малко български песни и много от тези, които искам да вкарвам в траковете ми, ги няма. Имам също Balkan ethnic orchestra на Strezov но той е само с инструменти и женски оркестрален хор, няма samples с песни. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.