Jump to content
Българският форум за музиканти

mozz

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

mozz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Доста съм бос по темата, както си личи ... Нарочно пуснах линкове към инструментите, за да се види какви изходи имат. Като цяло ако се придържам към 2та инструмента, каква допълнителна техника ми трябва, за да могат двамата да се слушат взаимно + на фон да върви някаква песен? Предусилвателя за слушалки ми изглежда добра идея, за да може единия и сам да си свири, когато иска. Но не мога да се ориентирам как да продължа конфигурацията за двама в този случай.
  2. Здравейте, Иска ми се да сглобя 1 мини студио в детската стая - барабани + бас китара. Важно условие ми е децата да не пречат на нас/съседите и съответно съм се насочил към електронни модели - за да ползват слушалки. Все пак ми се иска да могат да свирят заедно и съответно да се чуват и тук ми идва затруднението - как да ги навържа. Ето моето решение до момента: бас китара - Fender Mini Precission Bass барабани - Carlsbro Rock 50 аудио интерфейс - Behringer U-Phoria UMC204HD аудио сплитер - примерно такъв https://www.boompods.com/product/multipod/ До колкото разбирам, барабаните трябва да ги свържа с МИДИ кабел. Знам, че така ще ми остане остане 1 свободен вход - току виж искат и да пеят :) След това обаче не ми е ясно трябва ли да мина през компютър (някаква програма за обработка) или директно мога през сплитъра? Също така виждам, че с предусилватели например Voxx amPlug2 се постигат ефекти на баса, които в горната конфигурация не ми е ясно от къде биха дошли без допълнителен хардуер - може би от софтуера? На прав път ли съм или напротив? Като цяло на този етап не ми се иска да купувам много хардуер - по-скоро бих заменил аудио интерфейса ако не е правилното нещо за комбиниране на 2та инструмента.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.