Jump to content
Българският форум за музиканти

Benita

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Benita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. В крайна сметка, след като изгледах 100 ревюта и съпоставки на бюджетни предложения съвсем се обърках и оставих щерката сама да си избере. Изборът е Касио CT-S 300. Утре трябва да да го получа физически, но ще се изпробва и коментира, предполагам, едва след коледа Благодаря за насоките! Ще пиша като имам отзиви.
  2. Много благодаря за предложенията и описанията. Даже и в бюджета мога да се вместя с последните модели, ако не се бавя и използвам намаленията
  3. По задължение свири класическа, за удоволствие - съвременна - поп, рок, джаз... Иска ми се да има възможност да експериментира във всеки момент, в който и където поиска. Пък с времето сама да започне да иска да си подобрява арсенала.
  4. Koobenot, благодаря! Детето вече има 10-ина години свирене и вероятно ще ми помогне с отговорите какво ще и е полезно или интересно, но ми се искаше да я изненадам. За това си позволих да питам, като допълнение на основното пиано какво би било полезно или стимулиращо за тийнейджър на 15.
  5. Благодаря за отговора! Всъщност и аз исках да си изясня някои неща за да търся допълнително информация.... дали ще е необходимо да е с тежки клавиши, след като няма да се ползва за основно, дали може да е с 61 клавиша... Дали да е нещо по-компактно, което да може да носи лесно със себе си, ако и скимне или това, че е компактно ще компенсира с липса на някакви други екстри.... Моите познания са съвсем лаишки, както си личи по въпросите ми Това което разглеждам като обяви е много хаотично и виждам, но да кажем до 300-400 лв. Излизат ми и много стари модели, които почти са ми набори :))) но предполагам толкова стари не е удачно.
  6. Здравейте, Търся насоки какво да търся за ученик в музикално училище като допълнително пиано. Има си основно пиано, на което си подготвя и провежда уроци, но ми се иска да има и в стаята си нещо с прилични параметри, което да е под ръка когато има порив да изсвири нещо, да си извади ноти или да си композира.... Идеята е да стимулирам тийнеджърската душа, която без принуда не напуска стаята си за да стигне до голямото пиано Ще съм благодарна за насоки какво би било полезно за описаната цел. На този етап търся нещо бюджетно втора ръка, предполагам, а всъщност не знам какви параметри да задам на търсенето.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.