Jump to content
Българският форум за музиканти

adi8790

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

adi8790's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

2

Обществена Репутация

  1. Koobenot благодаря ти за съветите при избора на активна колона и микрофон.:) Решено Fun Generation BP 112A и Behringer XM8500
  2. Koobenot благодаря много за подробните предложения. Сега се чудя между хибридния вариант https://www.thomann.de/intl/fun_generation_pl_112_p_bundle.htm и Fun Generation BP 112A https://www.thomann.de/intl/fun_generation_bp_112_a.htm При първия вариант имам 2 колони/предполагам ще има по-обемен стерео саунд/, но с 2-Band EQ, а при втория е само една колона , но пък има 5-Band graphic EQ и ехо на микрофона.. Като мощност ми се струват повече от достатъчни. Вариантът с отделен миксер никак не е за пренебрегване, но пък е по-трудно постижим откъм бюджет.
  3. Да, прав си за overkill-a. Мисля, че е най-добре да си остане активната колона и микрофона. Все пак като за начало е доста добре:)
  4. Koobenot благодаря ти за полезните съвети! От РА speakers се спрях на този Fun Generation BP 112A https://www.thomann.de/intl/fun_generation_bp_112_a.htm и микрофон Behringer XM8500. Бюджета ми е 600-700лв макс . Също си мисля, какво би ми препоръчал като отделна конфигурация като миксер, усилвател и 2 колони12"? Предполагам тук бюджета ще е по-голям..
  5. Микрофона е за пеене, много съм далеч от записване, то първо да се науча да свиря пък после:) Иначе помещението е мазе под къща/ и не е30квадрата, а към20/, съседите няма да чуват, освен хората отгоре . От апаратурата имам само кубето Фендер LT25 и една китара Jackson js12 китайска, като за новак. С бъдещия усилвател, смесител ,микрофон и колони искам да пускам някоя песен през лаптопа и да свиря и/или пея успоредно с нея. /стил Old school Punk &Thrash metal
  6. Благодаря много за отговорите. Нямам никаква представа от тази апаратура и затова и питам. Ще имам предвид съветите ви. Очевидно ще трябва да обърна внимание на всички компоненти поотделно. Благодаря за предложението за миксер и може ли да ми препоръчате усилвател, микрофон и колони като за малко помещение от порядъка на 30кв.м.?
  7. Здравейте ! Начинаещ китарист съм и искам да свържа кубето Fender Mustang Lt25 заендо с лаптопа и микрофон към един усилвател AUNA -2BT https://www.electronic-star.bg/HiFi-i-TV/HiFi-komponenti/HiFi-usilvateli/Amp-2-BT-HiFi-usilvatel-2-x-50-W-BT-USB-SD-2-x-vchod-za-mikrofon-srebaren.html?utm_medium=Comparison&utm_source=pazaruvaj Усилвателят има вход AUX и DVDinput. Кубето с китарата ще свържа във входа AUX и питането е дали лаптопа ще се свърже през DVD-input-a? И дали ще се чуват едновременно звукът от китарата, лаптопа и микрофона? Благодаря за Вашите отговори!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.