Jump to content
Българският форум за музиканти

Ruin~~

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ruin~~

  1. Нз някой хора може и да имат време да седят по цял ден в форума и да се опитват да напишат изречение или текст няколко часа "такъв, че по никакъв начин да можеш да го закачиш" с което вероятно и се гордеят.. вместо да се опитват да пишат по темата.. препоръчвам им да станат редактори или писъри... има си форуми предполагам.. виш тва за новака много ме развесели като гледам си написал за себе си, че си започнал скоро да се учиш да свириш, и незнам кое по точно те дразни че се защитавам от човек който допуска подобни грешки и имаше наглоста да ме критикува, водейки до в темата ми ?
  2. Исках да кажа, че често се правят грешки в бързината и не е нужно да се "храним" един друг.Аз например днес написах комичното "сърказвам" вместо "сърказъм" от бързане ... на всеки може да се случи..тва незначи, че сме неграмотни ..
  3. Умишлено съм нарушил правилото за главната буква за да предам експресивност на думата ..(помислих, че ще се досетиш относно написаното в скобите а именно: грешката е умишлена, но виждам че сърказвам трябва да ти се обясни) Друго, не ми харесва да търпя критика от някой който също допуска подобни грешки.
  4. Сподели си проблемчето ?Написал съм "сам" вместо "съм" в поста си ли ? Може би някоя запетайка ? Може би някой иска да се прави на много интелигентен ? Правописа е важно нещо а още повече Българския език(не случайно е с главна буква относно педантичните писари) И все пак както се казва в Библията "който не е грешил нека хвърлки първия камък" аз също се дразня когато някой пише просташки и петни езика ни, ще дам някой примери. lizzardman в темата "Компютърна конфигурация" "Значи ще си взимам комп, да може да работа с програми като.." Работя - се пише с Я не а/ според моя скромен речник се пише взЕмам, а не взимам. lizzardman в темата " Midi to Audio" Тва миди нищо не мога да го права, трябва ми на аудио формат. Как да запиша тва, дето го чувам...не става по никъв начин. Това не се пише Тва (как беше онова там за правописа и ако искаш хората да те приемат на сериозно ?) Правя не се пише права - правата е термин от математиката , но участва и в някой други науки. Никакъв не се пише никъв. lizzardman в темата "Кой ще ходи на Nile?" Аз съм там заради брутално великите и уничтожителни Nile ..." уничтожителни не се ли пише с Щ вместо Ч?Може би нова дума ? в същата тема явно БЪЛГАРСКИЯ е доста труден и lizzard подхваща на турски "Халал да е, чакаме датата." Аз пък повече се дразня от тъпи забелешки ,има и още доста, но мисля че стига .Добре е понякога някой хора да гледат и собствения си нос, особено като смърди ПП: Блъгодаря на всички които се отзоваха на темата ми, ското отново ще съм " на пръсти".Надявам се да не ми се налага да превръщам темата в спор не мисля, че има смисъл да си хвърляме камани в градинките (метафора от "правим си мръсно)за правописа и разни други минимални грешки допуснати от невнимание , (за големите и аз съм сагласен)., но за жалост някой хора не го осъзнават преди да им се случи .
  5. Ходих на доктор личния каза че и преди са идвали хора с подобен проблем изписа ми лекарства"неутралгин" и "Диклак"+ почивка ако не минело ще ме пратят при спецялен доктор..
  6. Препоръчвам ти евтините модели на WashBurn или Stagg .
  7. Мерси много за отговорите бяхте ми доста полезни
  8. Аз ходя на уроци постановките ми са добре попитах даскала каза че е нещо нерв и май ще са ходи надоктори нз..
  9. От няколко седмици имам странен проблем показалеца ми изтръпва все 1 ме удря ток докато свиря. На някого да му се е случвало ? и ако знае да препоръча някакви лекове или нещо такова или нз някаква информаця че тва гадничко изтръпване доста ме притеснява - все едно ви удря ток докато особно като се налага а се сменят пузиции бързо тогава се получава най-често .. нз освен да сам повредил нерв от преумора или нз ... но е доста депресиращо и неприятно.. все пак исках да чуя чужди мнения преди да тръна на доктор . ПП: Блъгодарско!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.