Jump to content
Българският форум за музиканти

egg

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от egg

  1. egg

    За гласа....

    Батко, дай инфо какво е това вокал фрай. За микрофонна техника ли говорим или е специален род дране? Защото е много лесно да се "дереш " просто като знаеш как да ползваш микрофона.
  2. egg

    Любими певци

    FREDDIE MERCURY I MAYNARD JAMES KEENAN! Специално Мейнард го гледах 2 пьти с Туул и 2 - с Пьрфект Сьркьл, та давам гаранции, че е страхотен
  3. egg

    Какъв глас имате ?

    И аз четох, че женски фалцет няма. Обаче можело много да се разшири диапазона на гласа, като се ползва за резонатор синусната кухина (т.нар. "head voice"). Много по вьпроса има в англ. сайт www.vocalist.org.uk. Вече го препорьчах в друга тема, но ще повтарям, за да научат за него повече хора
  4. egg

    За гласа....

    За тези, които добре разбират английски, ще препорьчам английския сайт www.vocalist.org.uk, има много интересни неща. По отношение на разпяването, най-бьрзо и лесно е това на свтбарските народни певици - просто си отваряш много широко устата, все едно ще си пьхаш юмрука в нея, 1-2 пьти. Много помагат разни таблетки за смучене с мента или евкалипт. Аз редовно пия и пчелен прополис, но предизвиква много отхрачване, та не е хубаво да се ползва преди записи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.