Jump to content
Българският форум за музиканти

sumo

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

sumo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря! Не съм си мислел, че ще е лесно или бързо, това с китарата повече на шега го казах, реално спрях да се занимавам преди 10 години, по най-различни причини. Просто досега все поглеждах към китарата с надежда, но реших, че щом няма ентусиазъм, просто няма сми. В София съм иначе, този учител как можа да се свържа с него?
  2. Здравейте! Първо искам да се извиня, че започвам участието си тук с маса въпроси, но и без това би ми било невъзможно да се включа с друго за момента. Предполагам, че въпроси като моите са били задавани и преди, и се извинявам предварително, знам, че това дразни. Попрегледах форума, но видях че има 50тина страници с теми, а по някаква причина при мен се отваря много бавно, а и въпросите ми са няколко и различни. На близо 34 г. съм и най-после ми увря главата, че китарист от мен не става . Ентусиазиран съм да се пробвам за барабанист, имам доста време, което мога да отделя, мога да си позволя и барабани. Искам да мога по всяко време да си репетирам, живея в блок и не искам да тормозя съседите, затова се спрях на електронни барабани, макар че бих предпочел акустични. Един ден 100% ще стигна и до там, освен ако не се окаже, че съм безнадежден случай. Та въпросите ми са: - Проблемно ли е, че като абс. начинаещ ще започна с електронни барабани и по-нататък доколко ще имам проблем да премина на акустични? - Като ходя на уроци, няма ли да е тъпо, че при учителя евентуално ще са акустични барабаните, а у нас - електронни? - Къде да потърся и намеря учител. Иска ми се да намеря наистина добър и сериозен такъв, а цената на уроците не ме плаши. - Доколко има значение какъв учител ще намеря, при положение, че съм фен основно на тежка музика, но пък искам да мога да се изявявам и в други стилове в един момент? - Доколко мога да комбинирам уроци при учител и самоучители, това добра идея ли е или изобщо не се препоръчва? - Ходих до магазина на Yamaha, гледах DTXPRESS IV, препоръчва ли се този модел, и дали не е по-добре да взема DTXPRESS IV SPECIAL? Ако е по-добре, заради какво? - Казаха ми, че в комплекта не върви педал за bass (каса?), това предполагам е нормално? Нямам идея какъв да взема, бихте ли могли да препоръчате? - Ако искам да мога да ползвам 2 каси, трябва ли да започна да се уча направо така, или не е проблем това да го уча по-нататък? - Столче като си избирам, с какво да се съобразявам, или просто да гледам да ми е удобно? Сигурно забравям някой въпрос, но засега това се сещам. Благодаря предварително на всеки, който би се включил с препоръки и още веднъж се извинявам, че така започвам с хилядата въпроса. Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.