Jump to content
Българският форум за музиканти

devoliana

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от devoliana

  1. На мен парите не са ми проблем разполагам с 400/500лв за китара.Отностно това дали правя разлика между различните видове китари-да правя наясно съм по този въпрос.Навремето имах една китара Кремона"роза" ма беше в потресаващо състояние реставрирах си я ,но не мина много време преди пак да стане на части,затова сега си търся нова.Не съм свирила почти и пръстите ми са много нежни,а с перце нито ми е удобно нито ме радва как звучи,затова за момента се ориентирам към китари (с наелонови струни и полу закраглен гриф)това е причината да гледам тази китара ,а и ми я препоръчаха,а отделно смятам да си взема Stagg SW201 но за по-нататък като свикна малко ,а и неговите струни са метални,а грифа по тънак.
  2. Днес ходих до един магазин в София за китари ,но там имаше само на Stagg изложени,понеже съм още начинаеща човека ми предложи Stagg C542 с наелонови струни.То се е видяло отделно ще си взимам една друга по поръчка ,но какво мислите за този модел,някой има ли някакви наблюдения и дали можете да ми препоръчате нещо по-добро като за лапенце в тази област?
  3. "Кремона разбира се,май беше "Роза" или нещо подобно." И мойта първа китара беше такава.Седяхме с баща ми в квърталната кръчма и аз му мрънках сигурно от полувингодина вече кога ще ми вземе китара и бармана "Цецо" ни дочу разговора и вика "Бори тука в склада имам 1 китара никой не свири на нея искаш ли да ти я подаря?" Аз естествено се сагласих отидохме до склада,оказа се Кремонка "Роза" доста старичка,смених и струните защото бяха раздясали и направо се чупеха,баща ми поправи магарето и си бачкаше китарата.Тогава си мислех че е супер но щом си взех нова видях разликата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.