Jump to content
Българският форум за музиканти

beer-man

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

beer-man's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. beer-man

    Два въпроса

    УОУ! Ами аз казах нещо за пулта и микрофона... Пък гърлото ме боли само 1 час след пеенето,после минава ,толкова ли е зле ? Нямам възможност да ходя по учители,наистина искам но няма как.Пък и не е чак болка за умиране...а м/у другото пея от няколко месеца (4-5) и нищо фатално не ми се е случило на гърлото...да не би това което чувствам да не е просто умора на самото гърло...ъъъ
  2. beer-man

    Afterlive - Live 09.05.2008

    На мен пък ми харесва,важното е купон да има,не всички стават звезди Иначе кой победи в тоя конкурс ?
  3. beer-man

    Два въпроса

    Мхм...ами не знам...аз имам едно предположение,обаче трябва да ми кажете дали има някакъв смисъл.Значи микрофона с който пея е много скапан,пулта също,барабаниста чука прекалено силно(естествено) ,и за да се чувам трябва да се напъвам бая.Не се дера,само от време на време си правя гласа по-дрезгав.Та може ли от прекаленото викане да става така ?
  4. Българските Motorhead майна! Особено вокала е същия като Леми Евала ,наистина супер яко е!
  5. beer-man

    Два въпроса

    Да ,но мен не ме боли толкова след пеене(след пеенето ми се променя гласа за 1-2 часа,става по дрезгав) ,ами докато пея и 5-6 сек. след като спра.
  6. beer-man

    Два въпроса

    Здравейте!Ей ся се регистрирах за да питам нещичко... Ми значи пея и обичам да пия биричка ,примерно по 1 литър на ден,та много ли пречи това ? И другия въпрос,когато започна да пея отначало не се получават нещата,но после след като малко ме заболи гърлото почвам да пея по високо и по добре ,нормално ли е това ? Така ли става с всички след като се разпеят ? Тъпи са въпросите ама ... Айде рооок енд ролл!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.