Jump to content
Българският форум за музиканти

KJR

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

KJR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. KJR

    Любими певци

    Най-големия : Фреди Меркюри. Обичам музиката на Queen, но не са любимата ми група. Най-добрата група за мен - Led Zeppelin, като Робърт Плант е втория любим певец за мен. Разбира се след това има и други като Ковърдейл и т.н. Но това са двамата най-велики за мен.
  2. Здравейте! Голям фен съм на Led Zeppelin и от доста време се ровя в youtube с надеждата да открия нови за мен изпълнения на живо. Обаче! Преди известно време открих това чудо - "http://www.youtube.com/watch?v=79t_zmalSCk" и така и не може да ми излезе от главата. Изпълнението е великолепно дори и с това кчество на звука. Става въпрос за пиратски запис от концерт, състоял се най-вероятно (според описанието на клипа) преди издаването на Led Zeppelin IV т.е. преди декември 1971. Доста търсих но не успях да открия нищо по въпроса. Всичко, което излиза за тази песен е от 1977 година(за съжаление тази версия не ми допада много). Много ще се радвам ако има някой запознат със случая да ми каже поне от кой концерт е. Разпитах дори и човека качил клипа в youtube, но той ме отряза като сподели, че това бил много стар запис предаван от ръка на ръка само на приятели и не само че не сподели с мен песента(в което не го упреквам това си е негов избор..), а дори на даде никаква информация за записа. Умолявам всеки, който знае нещо да драсне тук или на лично съобщение.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.