Jump to content
Българският форум за музиканти

Behringer210

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Behringer210

  • Рожден ден 02/26/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара (Kramer)

Contact Methods

  • AIM
    Behringer210
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Плевен
  • Interests
    Китара

Behringer210's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Behringer210

    Караоке

    Триабва ми да са безплатни
  2. Behringer210

    Караоке

    Благодаря
  3. Behringer210

    Караоке

    Да,знам.Там не намирих отговорът който търсех
  4. Behringer210

    Караоке

    Драги съфорумци,бихте ли ми казали някой сайт откадето да си сваля mp3-ки,само че без китарата или накоя програма с която да махна китарата от някоя песен за да свиря вместо нея (тоест,караоке за китара).Само че да не е Guitar Pro,него го имам.Искам да има и вокал. Благодаря,предварително!!!
  5. Не се обиждай, обаче звучиш несериозно и тийнейджърски. Точно грифа(който е без байц) пуска толкова много байц(оранжев) по струните, колкото асфалта пуска глюкоза(лилава) по гумите на колата. За струните - може някой ден да ги пробвам, но се съмнявам да издържат повече от 2-3 дни в макс. "ново състояние". Както се каза, оптималното време за свирене, в което струната звучи наистина добре е 20-ина часа. След това вече свириш със стари струни - нямат блясък. Изключение е само когато китариста е с изкючително сухи ръце. Това може да удължи живота има "като нови" поне едно 4-5 пъти до 100-ина часа може би. А за късането - това важи за всички струни. Има малки разлики в струните - например моя опит показва, че Fender заминават най-бързо. След това подреждаm D'Addario и Earnie Ball - те заминават може би 2 пъти по-бавно. Cobra са евтини струни, които нямат точно най-добрия звук, но ми издържат сигурно 2 пъти повече от горните, затова често ползвам тях. Но цял месец да се пили здраво с потни ръце и струните да лъщят - айде стига бе... Ако си от София можеш да ми дойдеш на гости да си посвирим, ще ми вземеш едни и ще ти ги платя, пък да видим - ако до вечерта не са потъмнели, значи важат.... Най-добре да не спорим повече.Когато имаш възможност отиди в Dynacord,купи си Jimi Hendrix и тогава прецени.От Плевен съм.То в Плевенския Dynacord има същата стока и като в софийския.15 лв. са,поне при мен.
  6. Първо ги пробвай пък после пиши.За свиренето свиря по 3,4 часа на ден (TRASH) и след месец,два са като нови.Като имаш предвид че се потя като прасе.Пък и кви са тея струне дето пооранжевяват след около 4-5 часа. Китарата ти нова ли е?-важно е щото ако е нова или да кажем на година,две, грифът ти пуска байц,който оцветява струните
  7. Искаш да кажеш. че не корозират ли, или просто искаш да покажеш с какво свириш?!? Не корозират.Свириш яко (по 4,5 часа на ден и след 1 месец пак са като нови) Какво повече искаш?!?
  8. Jimi Hendrix.Само че ги сменяй на 2-3 месеца.Използвам Jimi Hendrix от 3 години.
  9. Любимият ми китарист е Kerry King (Slayer).Има много добра техника особено на дясната ръка.Който не вярва
  10. Предпочитам маршала но що не пробваш Behringer много са добри имат по 99 пресети и може да си правиш и свои въобще са супер. Моя е Behringer 210 купих си чисто нов за 450лв. и ти триабва да го намериш на тая цена ако ще си купуваш Behringer. Забравих да кажа че е с 60 вата (2 по 30)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.