Jump to content
Българският форум за музиканти

BaLiNoR

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно BaLiNoR

  • Рожден ден 10/17/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beloslav

BaLiNoR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Забравих да допълня ,че велоаргометъра има още 19 месеца гаранция!
  2. Продавам Велоаргометър марка KTN Модел : TS 3034 Цена 280 лв. Намира се в град Белослав,пращам го чрез Еконт( за сметка на копувача) Използван е около 15 дена !!! В цената са включени : велоаргометър,ръководство за монтаж - МАГНИТЕН ВЕЛОЕРГОМЕТЪР - КОМПЮТЪР С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТЧИТАНЕ НА: - ВРЕМЕ - СКОРОСТ - РАЗСТОЯНИЕ - КАЛОРИИ - ПУЛС - ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОМЯНА НА ВИСОЧИНАТА НА СЕДАЛКАТА Издържливост до 140 кг. Възможен коментар по цената! Скайп: balinor333 GSM : 0886332239
  3. Благодаря мн за информацията
  4. Искам да попитам,някой знае ли как мога да проверя къде е произведена китарата ,по серииния номер ? Да знам къде е правена ,преди да я купя!
  5. Здравейте!Предварително се извинявам че въпросите са така разбъркани! Така:търся си ел.бас и се чудя от България ли да го зема или от Германия,германските са по-евтинки харесъл съм си един бас http://www.thomann.de/gb/bc_rich_virgo_bas...tic_b_stock.htm някой ако знае нещо повече за него моля да ми каже че нямам представа какви са тия марки,ако някои има подобна китара да ми кайе как са,що са ,добре ли свирят,заслужава ли си ,ако може да ми пепоръчате някой бас ,също се колебая и за Стаг http://www.staggmusic.com/products/product...k&oneid=573 ,а да попитам искам да си взема и електро-акустична китара ,ако мойе и там малко съвети .Друг въпрос :Кои кубета са най подходящи за двата вида китари,бас и ел.акустичната,ако може да дадете и там някаква марка
  6. Здравейте, искам да попитам мога ли да си направя самоделно кубе и как мойе да стане?Трябва ми за бас(да си свиря в нас).Имам няколко колони които не ги използвам.Искам да попитам какво трябва да напрявя зада превърна колоните в кубе!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.