Jump to content
Българският форум за музиканти

dimmuborgir6

новаци
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dimmuborgir6

  1. Извинете ме за тъпия въпрос, но никъде не намирам таблатура за всеизвестния Сънчо Theme :greenangel::D

    Някой може ли да ми каже от къде да намеря или да направи? :P ще съм му много благодарен! ;)

  2. "@dimmuborgir6 в твоят случай бих си включил кубето от изхода му за слушалки в LineIn на компа и от GuitarRig-a да ползвам само някой от Matched Cabinet-ите."

     

     

     

     

    Line In не е ли синия изход, а Line Out на слушалките?

  3. Здравейте! Имам проблем със звука на тази програма :thumbs_up: звука е гаден, шуми и се разминава. Свързвам китарата в гнездото на микрофона с обикновен кабел, пробвал съм и с кубето, но няма голяма разлика. Гледал съм по клипове като свирят с тази програма и няма нищо общо тяхния звук с моя (смисъл чистотата на звука). Избирам си ефекти, глупости, но всички са така. Китарата ми е Ibanez GRG170DX, кубето Line 6 Spider III 15. Трябва ли нещо между китарата и комютъра да вържа или става само китарата или пък някъкви драйвъри :cheers2: ? Благодаря предварително :)

  4. Здравейте! Искам да попитам тези, които имат Ibanez Grg170dx - слагали, ли сте 3та пружина отзад за тремлото и как трябва да стои тремлото. Нормално, ли е долната част на тремлото (там където съм маркирал на снимката) да е прилепнала в тялото?

    1118939_orig.jpg

  5. ^ Кубето и то толкова ще ти излезе, ако го вземаш отделно от китарата.

     

    ами да знам, но ще си е кубе а този процесор не му знам ролята :greenball: и не ми се иска през PC защото звука ще е тъпичък на 2 малки колонки а ако пусна звука през системата ще се чува гадно...

    затова мисля да си взема кубе с ефекти без да си вземам дист :hysterical: само нз колко ще ми излезе

  6. Преди година V-AMP 2 мисля, че беше 250 лева нов. Има и по-евтини моделчета, де. Поразгледай тук в подфорума "Борса" -> "Продавам" какво се предлага и ще се ориентираш :girl_cray2:

     

    по-добре кубе да си взема :girl_cray2:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.