Jump to content
Българският форум за музиканти

nuaHucTKa

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от nuaHucTKa

  1. Много бих се изкефил ако можех да изсвиря "Fantasie Impromptu" на Шопен, не че съм се опитвал, но ми струва доста трудничко за изпълнение.

    не е чак толкова трудно за изпълнение преди 3 години съм го свирила.Най-главното е че трябва с много разбиране към самия композитор и чувство да го изсвириш

  2. Е какво да се обяснявам нали е за самопредставяне. Отдавна съм регната в сайта ама май тук не съм писала, не че някъде кой знае колко съм се разписала ама случва се знайте как е - случва се и на най-добрите щом се случва и на мен :virtuoz:

    тука всъщност не знам защо пиша и хабер си нямам и предполагам че си го пиша като в някакъв си мой дневник и никой няма да чете ама който не го е прочел не знае какво изпуска ;)

    е няма нищо за изпускане така че ако не ви изнася - може да натиснете Close или Back.И все пак - Петя съм от Русе на 17 години и свиря на пиано от 4ри годишна .Тва значи че тази ми ееее....13тата година.Свирила съм и в групи, а в момента - си уча и свиря музикалните предмети. И тва е -има снимчица и аватарец които са едни и същи , само дето снимката е по -голяма и няма да се кьорите с мъки да видите нещо.Аз съм момичето с пуснатата коса на снимката. А другото ми е най-добрата приятелка.Айде чао да сте живи и здрави и много попътен вятър...по пътя към щастието :inlove:

  3. В момента свиря Анданте спианато и голям брилянтен полонез оп.22 - Шопен което е произведение както за изпълнение като самостоятелна пиеса, така и за изпълнение с оркестър. И може би е едно от най-трудно издокарваните неща от психична гледна точка и естествено от нещата които съм свирила досега :hello:

  4. Трябва да мине много време за да си развиеш добре слуха и в крайна сметка няма да е пак толкова добре развит,колкото като на хора които го имат вроден.Аз имам много добър слух...абсолютен и мога да кажа че винаги когато слушам музика всеки тон наум си го казвам с наименования"ла фа ре до" и малко се побърквам ,но не мога да се спра..същото е и с различните звуци.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.