Jump to content
Българският форум за музиканти

GuitarMaster95

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GuitarMaster95

 • Rank
  Ослушващ се
 1. Здравейте пичове! От няколко месеца съм горд притежател на мечтаната от мен китара http://www.keymusic.com/gfx_productcode/XL/112321/Fender-American-Special-Stratocaster-HSS-Black-Rosewood.jpg Обаче ми се струва,че на "острата" бленда,тоест най-долната,няма толкова острота колкото има на Squier-a който имам. Това възможно ли е да е защото има два адаптера до моста и другият ми въпрос - Има ли начин да постигна желания от мен звук без да прецакам напълно настройките ? Защото съм чувал,че тази манипулация се извършва със специална техника.
 2. GuitarMaster95

  Въпрос за усилвател Stagg

  Да...знам,че ни трябва миксер и колони,обаче нямаме финанси за подобно удоволствие.Затова се спряхме на компромисен вариант т.е. това кубе...И разбира се,ще го пробваме !
 3. Хола,авери ! Имам един въпрос относно това кубе ----> http://www.staggmusic.com/en/product_detail/40_aa_r_eu.html?backp=1 видях го в музикален магазин и планирам да го купя,тъй като с групата ми имаме нужда от кубе в което да включим микрофон и евентуално и още един инструмент. Знам,че е Stagg и вероятно е повече от зле но въпроса ми е дали става за репетиция (колкото да се чува сносно микрофона) като се има впредвид,че барабаните са без озвучаване.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.