Jump to content
Българският форум за музиканти

Lerirol

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара,бас

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Велико Търново

Lerirol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Lerirol

    Nirvana - Sappy Cover

    Надявай се! ... И без това вече си се надянал..! Защо го пускаш това!? ....Да видят хората ,че имаш компютърна грамотност ли..?
  2. Lerirol

    Aneurysm

    Искам само да поясня ,че тоя дето е снимал тогава(даже не го знам и кой е), заслужава да го напляскаме по гъзето задето е испуснал интрото, ама кво да се прави... Алкохола не прощава.. п.п. Ние сме КЛЮЧ от В.Т-то. В You tube има и други наши изпълнения (пак от тоя концерт) на някои от авторските ни неща: песничката "Скрит " и песничката "Някой ден". Не , че искам да досаждам де!!
  3. Lerirol

    Aneurysm

    Мерси за вниманието
  4. Lerirol

    Nirvana - Aneurism

    Като се замисля ,колеги, пък и без много да се замислям, в дадената песничка сигурно наистина става дума за жена! Жена ,с която човека е искал първо да танцуват ТУИСТ, после да отстрелят лайното и накрая тя да го изкара от него самия, като междувременно кара нещо да пулсира право към сърцето му.... ... .... ... ... .... ..... ... ... ..... P.S. Извинявам се колеги ,че се намесих в музикантските ви спорове ! Аз мислех ,че става въпрос за музика ,а пък то ставало въпрос за компютри! ...ДА ЖИВЕЙ!!!
  5. Lerirol

    Nirvana - Aneurism

    Благодаря за точния отговор, който няма нищо общо с това което аз казвах.Радвам се ,че си се замислил.... P.S. Като си лафихте с Кърта той каэа ли ти ,в крайна сметка, самоубил ли се е или жена му го е убила!? `Щото ако знаеш нещо това доста ще освежи нещата около Нирваната....!
  6. Lerirol

    Nirvana - Aneurism

    сичко е перфектно ....панинга, манинга- сичките йефекти и алабализми , вокални техники и механики ! Даже смятам че идеите са много ръца-пръца ,само дето по пътя към несъвършенното съвършенство си забравил да вложиш Е Н Е Р Г И Я в музиката ! Нали знаеш - онова дето те кара да настръхваш като я слушаш.... А това е тъпо `щото основно в това се състои музиката на Нирвана (ако не си обръщал фнимание) P.S. В тая песничка става въпрос за игли и ръкоделие..... COME ON OVER LET`S SHOOT THE SHIT ....SHE KEEPS IT PUMPIN` STRAIGHT TO MY HEART... и др. такива игри и закачки
  7. КЛЮЧ стил - мрачен и неясен ,с аромат на дъжд
  8. Понякога се налага да излезе и нещо добро из всичката помия... Важна е музиката ,не какви програми , ефекти и вся`кви п..... майни са използвани(казвам това ,защото изглежда за повечето мУЗИКАНТИ сякаш това е по-важно).
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.