Jump to content
Българският форум за музиканти

металогика

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно металогика

  • Рожден ден 05/16/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара >> JS30RR

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    black, death, thrash, grind...

металогика's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Поне един ме е разбрал. Сега, решил съм да взема пасивните.
  2. Казах че бих искал да чуя вашето мнение. Не вярвам да няма никаква логика, поради простата причина че има огромно разнообразие на адаптери и качества. Просто исках да чуя мнението, защото всички от изброените отгоре ми харесват. Ясно е че избора си е мой.
  3. Точа си лигите за нови адаптери, бих искал да чуя вашето мнение за изброените отгоре. Китарата ми е няква скромна евтина, js30rr. Но като поразгледах, какви убийствени адаптери има, така реших да се пробвам да си ги сменя.
  4. За съжаление не живея в България от много години. Ако може да ми подскажете някои добри моделчета ще ви бъдя много благодарен.
  5. Имаш ли предложение за по добър от този ? ... Нека всички който имат предложения за бас да ме уведомят, моля.
  6. Последно реших да създам анкета и да гласуват всики онези който разбират от бас китари, за кой бас да си взема. като имаме в предвид че ще ми бъде първия. На някой може да звучи малко тъпо но все още немога да реша, а бас само съм докосвал един път в животами. И знам че тежи но по принцип саунда на баса с дисторшън много ме влече и съм напълно сигурен че няма да го захвърля на третия ден. Най вече го искам за метъл. Благодаря.
  7. Струва ли си 6 струнния бас ? Точа си лигите на 6 струнен но преди това бих искал да чуя и мнението от тези който разбират, защото никога несъм имал бас но много ме кефи, и ще си взимам. Вижте този сайт, има три баса с 4, 5 и 6 струни. И кажете дали си струва, в смисъл дали е качествен и тн. в сравнение с други басчета. Ае и кажете ако знаете някой по як. Също ми трябва едно кубенце да си пилим на главите в къщи... Нацелил съм peavey max 115 а ми се струва че няма дисторшън. Е ама тва не е проблем, ще намерим някой як "педал" за дисторшъна. Кажете добре ли се целя... Щото аз си жула на китара и досега не съм на бас и не разбирам.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.