Jump to content
Българският форум за музиканти

vivi_bi

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    klavir i akordeon

vivi_bi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. vivi_bi

    Pa800

    Здравейте,моля за малко помощ всички колеги,които имат желание и възможност да проявят такава.Незнам как и откъде да си настроя терците в различни тоналности.Някой ако може да ми опише подробно как да си ги настроя,звучи банално,но ще съм му истински благодарен.Става въпрос за па800.
  2. vivi_bi

    Korg Karma

    Бихте ли пояснили как по точно кармата чете звуците от тритона,защото наскоро и аз си взех точно такъв клавир,но нямам Ехв-рsm платки.От къде се намират и дали на тях могат да се записват семпли?
  3. vivi_bi

    корг карма

    Здравейте,купих си карма,korg karma,но е с фаабри4ните настройки,бленди и така...интересуваме дали по някакъв на4ин може този клавир да 4ете семпли...и ако да,бих бил благодарен,ако някой ми каже как става това и от къде се намират pcm-rom платки,защото май там се ка4ват семплите,но и за това незнам към кой да се обърна.Който ми намери семпли за клавира,и успее да ги просвири съответно,бих платил,защото наистина взех да се притеснявам,4е май съм се набутал с тая свирка!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.