Jump to content
Българският форум за музиканти

Rojo

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Roland G-70

Rojo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да - качих и 3-версия. Още не съм разгледал какви са промените.
  2. Не съм на зор в момента, но планирам да се местя в друга държава - стига да си уредя нещата разбира се. Затова мисля ,че е по-добре да продам синтезатора. Ще пусна обява в Продажби. А за бонуса - иначе трябва да го изхвърля - а ми е жал.
  3. Да - и аз съм се насочил в този ценови диапазон. В интерес на истината подхождам с колебание към продажбата - но в тези трудни времена да събира прах толкова скъпа техника - дори и за мен е неприемливо.
  4. Здравейте, предварително се извинявам за необичайното питане или ако темата не е за този раздел. Накратко: Аз не съм музикант - имах желанието да се науча любителски - ходих и на уроци известно време. Имах възможност и си купих от U.S.A. чисто нов Roland G70. На него да съм свирил максимум 30 пъти - уточнявам - не е излизал от в къщи. Така и стои в момента и събира прах - плановете ми се промениха - явно няма да имам време за него. Затова се обръщам към вас в този форум. Имате опит - кажете мога ли и за каква ориентировачна сума да го продам. Уточнявам - закупен е чисто нов от Америка. Ъпдейтнат е до версия 2.02 - от сайта на Roland. Нищо друго не е правено по него - в оригиналното си състояние е. Видях обяви с цени от 2500-3000 лв. Моля просто за мнение - струва ли си да се обявява - има ли интерес към този модел. При всички положения не ми се продава за цени по-малки от 2200 до 2500 лв. При интерес мога да дам координатите на човека , който го внесе от Америка - за потвърждение на казаното от мен. Синтезатора се намира в Габрово - в къщи е - всеки е добре дошъл да го чуе. Преди него бях взел за символична сума един стар синтезатор Crumar Multiman-S - напълно изправен.Мога да го предложа в допълнение към Roland-а - разбира се безплатно. Благодаря предварително. Росен Христов тел.0887255757 balkan_gb@abv.bg
  5. Благодаря. Модела наистина е най-доброто от Roland за момента, колкото и странно да звучи от моята уста. А съм го взел за да се уча да свиря. Все пак навремето съм свирил но на китара. Имах Roland EM-25 но исках да го сменя с по-добър и от EM-55, после реших VA-7 , че накрая на G-70. Но определено си заслужава. Има невероятно звучене и е много лесен за работа - особено за начинаещ като мен. Ако някой иска да го чуе на живо - да заповяда в Габрово - с удоволствие ще го покажа
  6. На мен обаче не ми е ясно по какви критерии определяте качествата на модела. Механика, звук или .....? И понеже не искам да обидя никой - пак казвам, не съм във вашите среди и съм любопитен. Знам колко е досадно да се обясняват елементарни неща на някой който не е в "час", пък и така или иначе аз за мен си имам виждане. А за това кой е лидер на пазара в даден момент - не мисля ,че има област в която някой постоянно е номер 1. Нещата постоянно се менят.Както и изискванията и критериите на самите клиенти. По принцип питането ми е провокирано от неразбрано от мен категорично отрицателно отношение на хора (не говоря за музиканти) за даден продукт. След като поговориш с такъв човек в 90 % от случаите става ясно ,че той или никога не го е използвал или има наблюдения от други познати или пък е на принципа "Аз използвам тази марка - всичко друго не става". Говоря примерно за автомобилите.А всъщност - едно от предимствата на интернет е точно това - има информация за всичко. Но все пак едно е да тестваш и сравняваш продукти от различни производители и да дадеш оценка - съвсем друго е да четеш мнението на потребители на такива продукти. При вас музикантите разбира се нещата са други - затова и исках да разбера Вашите виждания. Благодаря на включилите се
  7. Да - купих си този модел - по моя преценка. Питам от чисто любопитство - разликата е ,че аз не съм музикант. Затова ми е интересно мнението на хора, които са в бранша.
  8. Разбирам. Модела е нов, ужасно скъп и е рано за отзиви.
  9. Здравейте. Понеже прочетох доста лоши отзиви за марката Roland интересува ме Вашето мнение за Roland G-70. Някой свирил ли е на този модел?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.