Jump to content
Българският форум за музиканти

Svilen

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Svilen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Отскоро свиря в една грайндкор банда (в стила на Напалм дет).Взеха ме защото старият им барабанист бъркаше свиренето на този стил с дървосеча,а и в студиото не го пускаха вече.За съжаление не е само този човек (иначе с мед да го намажеш),но толкова много хора смятат че екстремните стилове означават брутално блъскане по барабаните .Но върви им обяснявай че това си е цяла култура...
  2. Аз имам въпрос спрямо пружинките.Имам кардана от половин година,но едно нещо ме притеснява още - как да ги настройвам.Още по-трудно става когато от различни страни чувам за двете крайности - максимално затегнати и съответно максимално отпуснати - защото хората които ми го казват и двамата са много добри и са отдавна в бранша.Не мога да пренебрегна ничие мнение,но това което се опитвам да направя е да пробвам и двата начина за определен период от време,като накрая сам за себе си достигнах едно средно положение на пружините.Все пак желая да чуя още компетентни мнения по въпроса,благодаря ви!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.