Jump to content
Българският форум за музиканти

Chernorizec

Members
  • Мнения

    132
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Chernorizec

  1. Здравейте момчета!

     

    На първо място да кажа, че съм китарист и нямам нищо общо с пулта, но търся човек, който евентуално би се кефил да правим нещо яко. Винаги съм бил почитател на Limp Bizkit & Linkin Park и техните DJ неща. Ако евентуално има някой човек с иде и богато въображение да пипе на ЛС или във фейсбук https://www.facebook.com/alexkalpakchiev :) :) :)

  2. Здравейте колеги!
    Развали ми се най-хубавия ефект и страдам доста за него.Дали някой не знаеш кой се занимава с електроника и би могъл да го поправи.Един приятел ми каза,че дори и някой лютиери се занимават с дисторшън педали.АКо някой изскочи с инфо моял да пише в тази тема.
    Става въпрос за София!

  3. Зависи за какъв стил ти трябва пичага.На мен лично адски ми допада Peavey +6505.Има лампово комбо,което струва 1100лв в магазина,но ако решиш да си вземеш глава на Peavey +6505 си приготви + още 1300 отгоре.
    Но както каза един колега по-горе е все едно да питаш каква кола да си вземеш.Аз свиря тежка музика и Peavy-то ми е точното кубе за моя стил.Имам едно вкъщи Roland Jazz Chorus 120 за акустични партии и елементи е уникално.Но не само кубето играе роля във звукът,който търсиш.Някое друго камйонче може да допълни плътността на звукът :)

  4. Един въпрос,към хората,които ползват или са ползвали подобни стурни...

    Стават ли за по тежка музика?Звукът как е?Свиря предимно Метълкор и се чудя дали да се нагърбя с едни такива ня моята китара.

    Благодаря! :)

  5. Най-различен може да е проблема... Проблем с китара, кабел, жакове, хардуер на компютъра, софтуер (операционна система, драйвъри), грешка в настройките на драйвърите, програмата. Боба тука ми казва, че трябва да пробваш да си намалиш input gain-a от Guitar Rig

    Аз не мисля,че е от това.Спрях всичко,което можеше да се спре в програмата и нищо,а китарата дори не я бях включил :/
  6. Пичове одеве пробвах да инсталирам гитар рига 5 и като го направих и като пуснах програмата едно гадно свистене и пръщене се появява.Смених го с 4-та пак същия проблем.Инсталирах Асио4алл и пак така.Какъв може да е проблема? :secret:

  7. Харесал съм едно,но като цяло няма кой знае какво инфо за него освен стандартното.Искам някаква по-дълбока информация.Ако някой ползва такъв хардуер бих искал да обясни какви са предимствата и недостатъците.Всичко,което би ме навило да си купя този хардуер.Благодаря предварително

     

    Line 6 PODxt - http://www.neformat.com.ua/forum/attachments/buy-and-sell/22290d1305901021-prodam-gitarnyj-processor-line6-pod-xt-fbv-express-line6-pod-xt-75d32.jpg

  8. Страхотно е ако си кажеш и от кой град си. Ние не сме гадатели :/

    Прав си.Никой не е гадател.За това съм написал откъде съм.Прeди да влезнеш в темата си пише,както и на същата страница в момента. ;)
  9. Здравейте колеги!

    Вкъщи имам едно огромно кубе Roland Jazz Chorus 120,което от лявата си страна има малко драскотинки,дори нищожни бих казал и искам да претапицирам не само тази част,но цялото кубе.Съвети към кой и къде мога да се обърна?Благодаря! :)))

     

    Снимки на кубето:

    http://i49.photobuck...ts/DSC00936.jpg

    http://i49.photobuck...ts/DSC00934.jpg - от тази страна е одрасканата част

  10. Здравейте!Напоследък е заинтригувах от правенето на музика,чрез този вид хардуер.Поинтересувах се и видях,че има хора,които са затруднени от ползването на стария модел

    Vestax VCI-100 и се чудех дали Vestax VCI-300 е по-сложен защото на ревютата в интернет не изглежда толкова сложно.И исках някой друг съвет относно купуването на продукт от такъв жанр и класа.Всяко инфо свързано с модела ще го оценя :)

  11. На мен мисълта ми е дали може>предположих,че трябва да търся местенце за лаптопа и да сложа някой суупер точен в буквалняи смисъл човек да регулира ефектите,но това е доста смешно само като идея :D

    ефекта и кефа от свиренето се губят.Благодаря за бързите и адекватни отговори :)

  12. Драстиииии!

    Абе пичове и мацки,които се броят на пръсти в тоя форум...имам един въпрос,който предполагам,че може и да намери много бързо отговора си тук.От всичките хардуери на Лине 6,всички,които се използват за USB записи като GX и UX серията,могат ли да се използват за изпълнения на живо като процесор или само в домачшни условия?

  13. Здравейте!

    Исках да инвестирам парите си в куфар,който да направя по мой вкус,но незнам материалът какъв е и най-лесният начин да разбера е да питам тук.

    Не питам за външната част и облицовка.Повечето са кожени и гумени,но не това е самият материал за самия куфар.Ако някой има инфо от,което да се възползвам или някой друг полезен линк ще съм много благодарен :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.