Jump to content
Българският форум за музиканти

joykata

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от joykata

  1. Здравейте.Има много обяви за уроци по пиано,но искам някой да ми препоръча наистина добър учител.Ако може да идва у нас ще е още по-добре.Имам пиано,живея в квартал Овча Купел.На 15 години съм.Благодаря предварително. :)

  2. Здравейте!Свиря на класическа китара от близо 2 години и сега искам да се науча и на електрическа.Купих си китара и ходих на уроци през лятото.Сега искам да продължа.Живея в София в Овча Купел и искам уроците да са наблизо или преподавателя да идва вкъщи.Готова съм да отделя до 15 лв на час.Държа да науча песни на Metallica,Evanescence,Sirenia,Nightwish.Linkin park и др.Не искам да ставам префесионалист,а само да се забавлявам.Ако някой може да ми препоръча преподавател,който да отговаря на изискванията ми ще съм много благодарна.Благодаря ви! :greenangel:

  3. Ами то това са два различни инструмента и изискват различен подход. Някаква възможност за преподавател? И най-вече да решиш какво искаш да научиш, а не "свири ми се, ама не знам какво". Насочи се към музика, която те вълнува и питай пак. :)

    Ами аз ходя на уроци и 6те поговоря с у4ителя да ми разясни малко.Ина4е аз сам се ориентирала какво то4но искам да свиря и даже сега започнах да уча complicated на avril lavigne

  4. Ами аз ходя на уроци по китара при един много приятен учител.Намира се в кв.Княжево в читалище братя Миладинови.Той свири на акустична,но обучава и на ел. китара.Ако проявите интерес ми пищете ЛС или отидете направо там.

  5. Здрасти казвам се Йоана.На 11 години съм и свиря на акустична китара от 4 месеца :) Аз съм от София.Моята мечта е да свиря на електрическа соло китара и един ден да свиря в рок банда.Любимите ми групи са Beatles,Sum41,Metalica,Panic at the disco,Iron Maiden.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.