Jump to content
Българският форум за музиканти

vilessweed

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

vilessweed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Както намекнах-има си място и време за всичко.В този ред на мисли смятам,че хавата става офтопик да се занимаваме с мен.Но тъй като етикета го изисква,се чувствам длъжен да отговоря.Да,аз съм.А ако съдя по "Vanboy",би трябвало ти да си Ванката-блестящ и супер-надъхан фронтмен!Рокаджия в кръвта!Обаче,човек,дай да не постим офтопих,не е гот.
  2. Ангелина,имай предвид,че с такъв сарказъм едва ли би излязла жива от студиото ми,ако работихме заедно Не забравяй,че в музиката няма наши и ваши ,има само решени и нерешени проблеми.Основно аз отнесох гнева на Митака,та и твоя заради и други забележки по варианта с твоя глас,от други,както някой нарече "разбиращи". Но Митака си взе бележка и даде пример как трябва да се държат музикантите в крайна сметка.Защото ние "разбиращите" не съвсем сме пасли патки през всичките тези години,а наистина сме се възхищавали на имена като Brad Delp,Frank Cosmo,Tony Harnell,Goran Edman,Jimi Jamison...-все имена,които биха показали как наистина трябва да се интерпретира тази песен.За мен тази песен принадлежи на тяхната епоха.Лично аз стоя мирно пред тези имена и кроткостта ми е основателна. Ta така -мир и любов,Ангелина
  3. Така де,ще вземем да се разберем най-после.Мир и любов- фен съм.Казвам се Любомир
  4. Пич,принципно съм на твоя страна,но поведението ти е някак странно,особено към моите изказвания. Първо,не знаеш с кой говориш за да ме наричаш балък.Тва,че нямам самочувствието да поствам всичко ,което правя,а то никак не е малко,поне като бройка не значи,че съм "разбирач".Или приказката на Хитлер: "Който вика - той е мнозинството" пак влиза в действие?Тоя тон,който ми държиш никак няма да е здравословен за теб,ако стоим на 4 очи.Толкова по немузикалните проблеми.Колкото до музикалните.Имам нужния опит зад себе си,просто не е в мой стил да го споделям на всяка цена.Достатъчно е да напишеш The Revenge Project или Valley of Shadows (а нещата,над които съм работил са доста повече) и да направиш сверката.Не съм певец,но съм показвал на певците някои неща.Основно съм китарист,но тва ,че не се вра отпред на парада,не значи че нищо не се случва и в китарната област.По внимателно настъпвай по мазола.Разбирам,че искаш да се покажеш като мъж пред девойката,но тук разискваме музикални проблеми.Да,пичката добре си го каза-"...харесвам певеца,но това просто не съм аз..." ...Но не само певеца,а и стиловата насоченост.Казах-брилянтна певица.Нищо лошо.Нейното място е някъде в МТВ обаче.МТВ и Стив Вай-за мен това не работи.ТОЛКОВА! Да,мисля,че медиите бълват тонове музика без вълнение.Това би трябвало да го знаят ерудираните музиканти.А ерудираните пък в музикалните корпорации правят музиката все по -"пакетирана".Замирише ли ми на такова-еми да бяга от полезрението ми,не искам да се подам и ТВА Е.Ти направи своята песен точно това.Никой не съм искал да настъпвам,а омразата е на светлиини години от мен,прави каквото искаш,имаш нужното самочувствие.Та така.Със здраве
  5. Аз съветвам песента да си остане с първия певец.Не виждам какво му е по-несериозното и какво лошо има,че не е дрезгав ,или че бил 80-тарски...И никак не ме дразни постоянно солиращата китара.Вторият вариант ме кара да не го доизслушвам,макар и певицата да е супер качествена.На места една негърска артикулация долавям,просто не виждам какво общо,стилово има между китариста и певицата...На него си му личи,че е 80-тарско чедо и според мен трябва да копа в тази посока.Просто първият вариант се нуждае от по-качествени барабани и необработен вокал,за да може да се обработва в конкретната ситуация,доколкото е нужно.Че бил пят с некачествен микрофон,че било носталгично,не знам кво било...Музиката (днешната) има нужда от повече вълнение,а тва не става задължиелно с големи динамични скокове,дрезгавини,агресии и т.н.В изкуството трябва да се преминава през всички чувства,даже и през сантимента и наивитета.В рока на 80-те всичко това е застъпено.Риани,Бионсета...-тва са мъртви емоции,мъртви музики,мъртви артикулации,викане да си е...е майката за няма нищо.Тва е мойто мнение.Успех.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.