Jump to content
Българският форум за музиканти

Dolly 1

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dolly 1

  1. Много Ви моля, знаете ли от къде мога да купя в София или интернет такива ноти. Иска ми се да намеря такива с лека трудност, но нямам представа дали има въобще такива. Ако може някой да ми препоръча такива за пиано, кверфлейта/средна трудност, или барабани и тромбон/лека трудност, също ще се радвам. Става въпрос, че дъщеря ми има проблем с българския ритъм и учителките й имат същия проблем и на мен ми става жал като ги слушам. С поздрав!
  2. Здравейте на всички, здравейте elfer, Дъщеря ми пожела да учи виолончело тази година, аз исках да й купя нещо евтино и попаднах в интернет на ново виолончело за 150 евро. По грешка поръчах 2 бройки и така решихме и двете да започнем уроци. Ако специалисти ме четат ще кажат че инструмент за 150 евро сигурно са хвърлени пари и са прави, ама като начало съм доволна. Виолончелата дойдоха, мисля, направо от Китай. Един майстор на цигулки поотърка и поостърга от тук и там и двата инструмента свирят сравнително добре за съвсем начинаещи като нас. Аз не съм на млада възраст, когато човек учи музикален инструмент за да стане перфектен или поне много добър. Аз също като теб избрах музикалния инструмент за хоби. Заета съм професионално цял ден и в неделя ми се иска нещо да направя за душата и това за мен е музиката. Учителката ми не ме натоварва много, дава ми по леки упражнения и аз съм много щастлива, че имам възможността да уча този инструмент. Сега вече уча половин година и ще се радвам ако някой ден мога да свиря дует с дъщеря ми. Така, че давайте смело.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.