Jump to content
Българският форум за музиканти

aleks

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

aleks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. aleks

    Randall Rg75g3

    Благодаря за одговорите,и още едно питане-Randall или това: Marshall MG100DFX
  2. aleks

    Randall Rg75g3

    Здравейте,насочил съм се към този усилвател RANDALL RG75G3. Също така ми прави впечатленйе и RX75RГ2моделът. Един от 2та ще е но кажете вашите впечатления за тези усилватели. Звук,стават ли за концерти по клубове,3те канала с футсуч ли се управляват, недостатъци,разлики между двата и кой си заслужава и защо? Идеята е да се свири само с него без други ефекти. Благодаря предварително. RG75G3 RX75G2
  3. aleks

    Marshall-jackhammer Jh-1

    Да дистрибутор е но както казах ще го има след месец (ЕВЕНТУАЛНО)!!!
  4. aleks

    Marshall-jackhammer Jh-1

    Здравейте,интересува ме къде в София мога да си купя този ефект Marshall-Jackhammer JH-1 Обаждах се до Икономов,но ми казаха края на другият месец евентуално. Имали някои друг магазин където мога да го намеря,нов или втора ръка. Благодаря предварително!!!
  5. Е аз пък съм с line6 pod x3 live срещу marshall vs65r, а маршалският звук много ме кефи, но не мога да го замъкна до Украйна примерно. Ето за това става въпрос!
  6. Здравейте,създавам тази тема поради факта че не намерих такава. Питането ми е такова.Имам група която има участия в България но и по западни фестивали. Мобилноста е задължителна но тогава идва и компромис с звукът. Та въпросът ми е такъв за тази цел кое е по подходящо,и кое е за предпочитане,как се справяте вие с тези неща, 1-Кубе с външни ефекти,класически звук,но трудно преносимо. 2-процесор с дигитален звук лесно преносим но компромис с звука. Тоест ако излизаш извън страната и разполагаш с кубе и външни ефекти,добавиш и ръчен багаж,китара,и всичко това трябва да го качиш на кораб,автобус и тн.за да имаш класически звук. Или просто процесора в сака с дрехи и си универсален дори пуснат в централното,но тогава правиш и компромис с звукът! Споделете,благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.