Jump to content
Българският форум за музиканти

InvisibleKid

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от InvisibleKid

  1. Барабаните звучат ужасно. Адиктив дръмс звучат хиляди нива над ЕЗ. Адиктив има преимущества и то не малко. Можеш да обработваш всеки един инструмент както ти допада, а и най-якото е, че не е нужно да редиш барабаните, защото както сам чуваш тези, които си наредил звучат ужасно изкуствено (дръм машина). В АД можеш да редиш на едро различни бийтове и ако се разтърсиш винаги ще намериш точно такъв какъвто искаш, а и да не е точно същия, то можеш да режеш от различни бийтове и да наслагваш. Моето мнение - сложи малко бас на микса, работи с АД и вкарай вокалите В ПЕСЕНТА, а не ОТГОРЕ (явно всички българи имат този проблем да набутват вокалите над всичко - чуй някаква западна банда как вокалите са В самото парче).

  2. Цялостното звучене е ужасно скучно - няма нито пънч, нито нищо. Ревърба на снаре-а е ужасен или може би нямаше да е толкова ужасен ако китарката се чуваше по-нормално и вместо китара ляво и китара дясно, които са неритмични, може да има и китара в среда. Касата няма нито тежест нито нищо.. Имам чувството, че баса и пречи и то яко - особено на места е видно. Баса звучи що годе, но ако му направиш в какви чистоти да е ще звукне. Вокала - повече ревърб и да е В ПЕСЕНТА, а не ОТГОРЕ Й. Все пак не правим записи на Лили Иванова.

  3. Мога ли да намеря човек, който може да дере (най-вече ме интересува Fry Screaming)? И, който би приел ученик, когото да обучи специално в тази област срещу заплащане? Ако има - моля пишете ми на лично съобщение или на скайп : tr3v4o111 ! Благодаря предварително! СОФИЯ !!!!!

  4. ^Намери си фулдуплекс драйвери и нямаш грижи. Също така не би било зле да инвестираш в по-добър аудио интерфейс (вграденият не е най-добрият избор). И малко по-леко с обидите, форумът си има правила и те са за всички.

    тези драйвери за какво точно служат и изискват ли настройка (дипълнителна)? съжалявам за обидите и все пак му е малко :lol:

  5. Млади човече,

    Твоята агресивна неграмотност не ти дава право да плюеш по който и да е продукт, още повече по откраднат от теб!

    Ще направя едно последно изключение от правилото си да не помагам при подобни глупави изказвания, понеже предполагам, че се дължат на обикновена тинейджърска простотия и неграмотност.

    И така: ASIO драйверите, особено ASIO4All са едноклиентни драйвери - само едно приложение има достъп до аудио интерфейса - първото активно. За да си прослушваш файлове, докато работиш, пардон - се бъзикаш с Гитар Риг-а, в самия Риг си има прекрасен и удобен плеър.

    Успех и добро възпитание!

    Абе ей такива като теб задмониторни генийчета явно сте програмирани да повтаряте едно и също и се изчерпвате до тук. "Агресивна неграмотност"... абе ти чуваш ли се.. Сигурно съм ако не доста, то МНОГО по-грамотен от теб и другото, което е - хич не съм агресивен към неща, които работят. Като се има предвид, че гитар риг-а ми е ЛИЦЕНЗИРАН или иначе казано на твой език НЕоткраднат. И да говоря по въпроса, че когато бях на ХР нямах проблем да стартирам гитар риг и уинамп, и да звучат, и двете. Ще те помоля да не ми даваш мнения по темата като не си компетентен и най-малкото да не наричаш глупави изказвания тези, които просто не можеш да разбереш. Доколкото тинейджърството.. по-хубаво от него няма и явно те боли та те сърби..

  6. Като щракнеш десен бутон върху говорителчето -устройства за запис - линеен вход - ДБ свойства - таб слушане - маркираш прослушване на устройството.

    А за Риг-а - има прекрасно нещо, наречено ASIO4All. Даже си е съвсем безплатно.

    не става дума нито за асио нито за прозореца. става дума за това, че най-накрая постигнах звук да изкарва гитар риг-а, но пък ако пусна друго нещо, тоест уинамп, бсплейър и тн второто което е пуснато след гитар риг не пуска звук, а ако гитар рига е стартиран след някоя от тези две програми то той не изкарва звук!! И мога да кажа с отворена уста ЕБАТИ ТАШАКА е целия тоя уиндолс целия софтуеър за него и тн.. Та все пак някой има ли идея защо така се получава на уиндолс 7?

  7. Пичове, мам*а му на тоя нов прозорец 7. Всичките ми саунд драйвери не мога да ги инсталирам, защото не са съвместими с тая простотия, а от всичкото на горе си има вградени в уиндолса и си ги качва тях, а те са толкова безполезни и малоумни, че дори не знам как да се справя с тях. Та въпроса ми е следния: Вкарвам си аз китарката в жакчето отзаде на компеца, ръгам го до отчаяние, дрънкам на дървото и никакъв звук. Пробвах да сменя на микрофон вместо на лайн ин и нищо. Има ли някой, който да може да ми помогне - отчаян съм...

  8. Здравейте,

    имам инсталирани драйвери асио4алл и тн и тн. Имам гитар риг 3 и свиря чрез нея, но там латенцията ми е нищожна (5, което не го усещам даже) докато, когато искам да запиша в Кюбейс, там латенцията ми е огромна дрънна ли струна чувам чак след 2-3 секунди. Има ли начин да го оправя този проблем...? Мерси предварително.

  9. Ами начи моя проблем е мн тъп ама аз да си питам... Та когато работя с Гитар Риг нямам никакви проблеми с нищо друго освен, когато правя палм мют на струна или акорд. Когато това стане при мютването се чува едно пръщене като от грамофонна плоча. Не е много силно но е адски дразнещо. Има ли решение на този проблем и къде е то? Мерси предварително.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.