Jump to content
Българският форум за музиканти

Banchev

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пияно/синтезатор

Banchev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Жалко, така ми хареса за цената, че се надявах да звучи добре. DGX+620 ? Става ли поръчването от германия?
  2. Попринцип цената може да скочи и до 2000 лв в краен случай. Обаче как става поръчването в тези чуждестранни сайтове, веднъж пробвахме в Ebay и после след един месец върнаха съобщение, че с България не работели. http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList а този синтезатор Alesis, интересува ме "Акустичното" му пиано добре ли ще е, сравнимо ли е с YAMAHA DGX 620 или е по-добро? Ako ще купувам за 2000 лв да предпочета ли Тритон вместо Алесис. Alesis-а много ми хареса, наистина ли мога да го купя от този сайт на цена под 2000 лв. Много съм благодарен, и ще бъда още по благодарен Досега съм си свирил в къщи с PSR-a300 и NI-AcousticGrand след като изкарах една година и вече мога кажи речи да свиря нещо, а и сестра ми се зариби, желая нещо, което ще е актуално поне 5-6 години.
  3. Цената може да е +- 300 лева, Трябва ми тежка клавиатура, като истинско пиано, в никакъв случай не искам нещо, което би ми напомнило за PSR-300 серията на Yamaha. Трябва ми за вкъщи, ще си го включа и към компютъра. Сега имам PSR-300, но първо не ми стигат октавите, второ динамиката му е зле според мене. YAMAHA DGX 620 ми хвана окото, ако някой има опит, моля да сподели струва ли си?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.