Jump to content
Българският форум за музиканти

klishev

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

klishev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Нещо не мога да му пратя съобщение, пълна му е кутията за л.с., ако някой има друга форма на контакт, като телефона например... ?
  2. Здравейте, искам да Ви помоля, ако може някой да ми препоръча лютиер за първоначален сетъп на електрическа китара с Флойд (екшън, интонация и ...). Става въпрос за "Ibanez S470 IB" Намирам се в София. Благодаря предварително.
  3. Мнооого благодаря за мненията, а помежду другото намерих и 1 разлика между вариантите на Ibanez в радуиса на грифа, на JS100 e 250 mm., а на S470 e 400 mm., което значи (ако съм разбрал правилно), че грифа на S470 е по "плосък"??? И пак благодаря за мненията, защото честно казано се бях запътил към line6-са . А и за адаптерите... са май различни ако има значение изобщо при сток-а.
  4. Здравейте, знам, че има бая такива теми, но понеже няма каде да пипна инструментите и комботата (в БГ сме все пак), към които имам интерес, та за това Ви моля за малко помощ. Говориме за свирене в къщи, евентуално с приятели, но в никакъв случай за клубове концерти и т.н.т. ..., а за стила, ами каквото ми хареса в момента и искам да науча..., а примери... ми Bon Jovi, Satriani, BB King, Clapton, AC/DC, Robert Cray, ... такиква неща . Та значи да започна с китарите: Избор 1 - Ibanez JS100 BK SATRIANI Signature http://www.visiarts.net/catalog/product_in...products_id=305 Избор 2 - Ibanez S470 BK http://www.visiarts.net/catalog/product_in...products_id=313 Въпроса - заслужава ли си по високата цена JS100-то? Второто са комботата: Избор 1 - Line6 Spider III 75 http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=2691 Избор 2 - Hughes & Kettner Edition Blue 60 R http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=1206 Повечето вградени ефекти и варианти между тях струват ли си за Line6-са? А за, който мисли да каже само с лампи... чувал съм ама 1-во не мога да бича яко волумето и 2-ро не ми се занимава толкова. Или ако някой прецени, че може да предложи друг вариант... Благодаря предварително на всички отзовали се. Хубав ден и много музика.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.