Jump to content
Българският форум за музиканти

SandoBG

Members
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от SandoBG

  1. Много добро, браво! Макар че, не е моят стил, когато нещо е хубаво, то си е хубаво. Според мен може спокойно да се върти по радиата и в клубовете. Само да се пипне текста на места, да стане "radio friendly" :) , макар че, на мен ми харесва оригинала. Продължавайте в същия дух. Успех.

  2. Много добре, много стегнато звучите, китариста кърти, много фънки и ритмичен, браво! А звукът на китарата много ме изненада, звучи като Fender, явно е пипната. :)

  3. Здравейте!

     

    Исках да попитам разбирачите за следния проблем и как може да се разреши. Свалих си май всички Amplitube-овете които могат да се намерят, инсталирах ги и сега като пусна някой ми излиза прозорец: Hardware audio device for input or output cannot be found, демек не може да ми засече саунд картата. Интересното е, че не го прави винаги, но в повечето случаи. Това почна да го прави след като инсталирах Amplitube 3. Аз ползвам картата на Line 6 - UX2, която си има и ASIO драйвър, но за всеки случай си свалих и ASIO4ALL. Също така, когато работи нормално, CPU level-а ми скача на 30-40% и има припуквания, но това пак става не винаги и само на някои от усилвателите. Пипал съм и настройките на Line 6 да има по-малка латенция, но за сметка на това скача CPU level-a. За записите ползвам Reaper-а. Понеже съм новак в тия неща, ако някой може да помогне ще съм му много благодарен...

    Сега забелязах и още нещо: като пусна Рипъра и една от Амплитюбовете едната от програмите не засича картата ми, то ест, ако Амплитюб е включен първи, а после пусна Рипъра, Рипъра пише, че има проблем в АСИО драйвърите и не засича аудио девайса, и обратното - ако Рипъра е включен първи - Амплитюб не засича картата ми... :)

    Май проблема е в съвмистимостта на двете програми...не знам...

  4. Здравейте!

     

    Чудя се между двете джаджи коя да си купя? Ако някой има мнения по въпроса бих се радвал да ги чуя...

    В момента нямам и хубава саунд карта(аудио интерфейс) за това гледах и Studio UX 2, но пък Guitar Port също си има интерфейс (по-малък) но и други неща в него като софт...

     

    или пък може би съвсем друга фирма (като Native Instruments - Guitar Rig, например)???

     

    Та ако някой знае по-добре - да сподели...

     

    Мерси и Честита Нова Година!

  5. Wow! Не съм очаквал женски вокал изобщо, все едно ме фрасна по главата от начало :surprise: но стана много интересно, браво! За изпяването няма какво да коментирам - без забележки... Хареса ми и вибратото ти, много наподобява на Layne...Като цяло - стана страхотно! А кой е изсвирил китарните партии?

  6. Значи, няма китара с найлоновите струни, просто свиря с пръсти и затова излиза такъв звук... Микрофоните са: единият е Shure beta green, другият е някакъв ефтин, дори не му знам марката :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.