Jump to content
Българският форум за музиканти

На египет фараона

новаци
  • Мнения

    1
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

На египет фараона's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз смятам че музикалния слух се придобива но не веднага още преди да сме докоснали китарата.При някой хора слухът се изгражда по трудно и с повече практика при някой по-лесно с по малко практика,но и в двата случая са нужни известни усилия, за да се научим аз използвам следният подход: Свиря всяка една нота по грифа на китарата и се опитвам да запомня как звучат нотите на конкретните позиции като включвам и всички познати техники като: хамер он пул оф двоен или троен хамер он двоен или троен пул оф различните степени на бенда 1/2 1 и 1/2 пълен и т.н. пинчове палм мютинг хамер он и пул оф тапинг но за тапинга си има специални места къде да тапнем и там нещата са по-сложни. Общо взето подхода е от 1 до 6 стуна и от 1 ди 22 или 24 тон на китарата да се чуят всички отделни тонове и да се използват всички възможни техники.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.