Jump to content
Българският форум за музиканти

AbaLoNe

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AbaLoNe

  1. Здравейте! Имам проблем с баса. Четвъртата струна не се улавя както трябва от адаптерите. Чува се по-слабо от другите струни и искам да попитам дали в Пловдив някой може да ми поправи баса? Ако някой има представа къде да си оправя баса и колко пари ще струва, или на кой да се обадя нека да съобщи. Мерси предварително!
  2. AbaLoNe

    Online Shopping

    Искам да питам за сайта Тонъм дали е сигурен, с дебитна карта може ли да се пазарува от там и добавя ли се допълнителни пари за shipping защото е музикален инструмент. Случвало се е и искам да знам дали има и други случай? МЕрси
  3. Yamaha DGX 205 vs Paxton KBX-300 vs Paxton KBX-500 vs Paxton KBX-700 Искам да знам от изброените кийборди кое е качествено и заслужава ли си някой от тях копуването... търся си що годе качествен кийборд за не много пари с готини бленди /не ориенталски ритми/ и MIDI in/out входове. За марката Paxton незнам нищо и си нямам на представа за качеството. Мерси предварително.
  4. Пред купуването съм на кийборд и ми трябва подходящ модел като цена, качество и възможности.. Първо като цена отделям до 800 лв. .. ще използвам клавира за запис, но не искам midi клавиатура защото искам и live... и pitch band wheel да има... вече съм много объркан от това какво да си взимам, но някой ако има някаква идея ако може да ми я даде. И мястото от което мога да си го купя за предпочитане да е от България.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.