Jump to content
Българският форум за музиканти

Stivy_k

Members
  • Мнения

    294
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Stivy_k

  1. https://www.youtube.com/watch?v=o0axQThHsNM

     

    OverGame  - Closer
    PRODUCTION: Supers4upen
    DIRECTOR: Ognyan Kostovski
    PRODUCER: Ognyan Kostovski / Preslav Valchev
    DOP: Dobi Nikolov / Angel Balakchiyski / Georgi Chelebiev
    ART DIRECTOR: Mariela Malova
    EDITOR: Ognyan Kostovski
    CONCEPT DESIGN : Martin Punchev
    COMPOSITING: Ognyan Kostovski
    CAST: Lia Matova, Ivan Matev, Martin J Bonov, Kalin Sarmenov
    MAKE UP: Tsvetelina Petrova / Ralitsa Taseva

    • Like 8
  2. Колкото пъти съм се мъчил с процесор да си наглася саунда вкъщи, толкова пъти съм се отчайвал по време на чека! Лошото на процесорите е, че може и да направиш не лош саунд, но как и колко време ще ти отнеме в конкретния клуб не е ясно, усилвател с микрофон крие доста по-малко рискове и крайния продукт не се различава толкова много от предварително подомашно зададените параметри.

     

    Успех в търсенето на добрия звук! Един ден и ти ще се убедиш, че всичко отдавна е отркито и повечето неща на пазара са просто маркетинг.  Истината е проста и за съжеление скъпа :crying:

    • Like 2
  3. Това е ONE

    028813784.jpg

     

    Това са OverGame

    028813783.jpg

     

    Това е пилотното парче Decision:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=aXW3GUabriA&feature=plcp

     

    Албума можете да поръчате онлайн на http://www.facebook....me/359072880648 или по концертите на бандата!

    Цената е 12 лв.

     

     

    Благодарим на всички, които помогнаха този албум да стане факт!

     

    Rock On!

    • Like 8
  4. Много е лесно пост фактум :blush: ! При все това за мен 1вата е гибсъна ! Не е проблема в дебело или тънко, просто има едни специфични отсвири, които се чуват само при лес пол или поне ги чувам и при мен.

     

    При все, че стана много весела тема си мисля, че с микрофон :singer: от скайп не е добра идея да се сравнява каквото и да било! За мен разликата между добрите и по не добрите(евтини) китари е атаката, а имено разликата в атаката или така наречената отчетливост на тона няма как да чуем при този начин на запис...

  5. Този ивент очевидно е обречен на неуспех поради ред причини, които тук многократно се засегнаха. На мен ми се иска да вярвам в добронамереността на организаторите и съм сигурен , че и те биха променили някой неща, ако можеха да се върнат назад. За мен е радостно, че има хора като тях, които мислят в тази насока. Вместо да ги натискаме обратно в посредствеността би било по-цено да се опитаме да им помогнем, защото както казва Емо тук има много хора, които малко или много имат понятие от сложната тема Продуциране в БГ. Пичовете са допуснали недомислици в организационната си схема, в което няма нищо страшно, все пак сега стартират, от друга страна спазват добрия тон и ако сега не се отчаят, може би следващия път нещата ще станат по-добре.... В крайна сметка ние всички имаме една обща цел и тя е в БГ да има качествена авторска музика :metalist: .

    Аз лично им желая успех от сърце, макар и да не бих участвал в точно този формат с групата, в която свиря.

    Rock on!

    • Like 1
  6. Организацията на форумните герой отново беше леко крехка! :crying: :crying:

    Единствения форумен амп беше донесен от мен :greenball: . Добре че Music Devision изкараха тежката артилерия. Аз лично съм изключително доволен и чух страхотни неща. Моят фаворит е H&K Puretone. Но имаше за всички по много! :metalist: Има и снимки, на които скоро ще може да видите прасетата! Имаше и изненади като Fryette и Diezel Herbert :coolp: абе яко! И следващия път по-сериозно колеги!

    • Like 1
  7. Направихте ми седмицата с тая изненада! Браво.

    1. Парчето е много интересно

    2. Пича свири много истински- При цялата ми резервираност към сола на клавири това го слушах 20 пъти от сутринта :metalist: .

    Изобщо найс уорк! Това си е история за БГ музиакта по принцип! РСПКТ

    • Like 1
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.