Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

На доста места по темите видях че за начинаещ било по-добре първо да си вземе акустична и след тва електрическа, но не можах да разбера защо..

Отговорено

според зависи :metalist:

ако имаш парите и ти се свири рок си вземи електрическа

ако мангизите са кът си вземи акустична, научи се на различните техники и ако се зарибиш си зимай електрическа

Отговорено

Според мен акустичната китара дава една доста добра основа, която човек няма да я има, ако започне направо с електрическа.

Отговорено
Според мен акустичната китара дава една доста добра основа, която човек няма да я има, ако започне направо с електрическа.

най-точно казано! :metalist:

и аз съм на същото мнение !

Отговорено
Така е, защото ... "А" е преди "Е" ...  :metalist:  :metalist:  :metalist:

:cheers:

е то по тая логика след акустичната трябва да се свири на бас и после на електрическа,защото "А","Б"...."Е" :cheers:

Отговорено

Научи основите на акустична и ако след няколко месеца още си мераклия да свириш, купи си и електрическа...

акустичната китара винаги ще ти е полезна, а и накъде с електрическа по купони? :D

Отговорено
Моето мнение също е, че ако целта ти е да свириш на електрическа, изобщо не се занимавай с акустики :guitar:

По-скоро - занимавай се с колкото може пове4е :) Ще разшири кръгозора ти ...

Така е, защото ... "А" е преди "Е" ...  :happy:  ;)  ;)

:D

е то по тая логика след акустичната трябва да се свири на бас и после на електрическа,защото "А","Б"...."Е" :P

Тука те признах! ... ;) Ами така е да, точно затова "Ц"игулката идва накрая ;):ph34r:

Отговорено
точно затова "Ц"игулката идва накрая ;):)

не си прав, накрая идва цугтромбона :ph34r:

п.с. сори за офф, ама не се сдържах :happy:

Отговорено

Аз също съм на мнение, че първо трябва малко на акустична. После ще ти е по-лесно на електрическа, щото вече поназнайваш това-онова.

Офф: Малък парадокс - първо се учиш да свириш на "К"ремона и после на "К"итара :happy:

Отговорено

ами какъв е смисъла да ти е по-лесно на китара защото ако свириш първо на ел. или на акустична няма значение, като си земеш хубава ел. ще си е същото. както казах ако има парите и му се свири друго освен класика (демек ако джангър) да зима направо електрическа и да почва да се учи.

Отговорено
ами какъв е смисъла да ти е по-лесно на китара защото ако свириш първо на ел. или на акустична няма значение, като си земеш хубава ел. ще си е същото. както казах ако има парите и му се свири друго освен класика (демек ако джангър) да зима направо електрическа и да почва да се учи.

Смисъла е същия, заради който пианистите се учат да свирят първо на пиано и после на синтезатор, както и певците първо работят за постановка дишане и прочие и чак тогава започват да пеят разни работи с микрофон.

Отговорено

Смисъла е същия, заради който пианистите се учат да свирят първо на пиано и после на синтезатор, както и певците първо работят за постановка дишане и прочие и чак тогава започват да пеят разни работи с микрофон.

По-точно от това едва ли може да се обясни! Това е!