Guest Публикувано Ноември 3, 2008 Публикувано Ноември 3, 2008 Имам следния проблем: дочух една много яка група Weh , но не мога да намеря тяхни таблатури . Сичките им песни са на акустична китара, но тъй като съм много зле и не мога да ги извадя по слух ми трябва малко помощ. Дал съм официалния сайт от където може да се изтеглят песните им. Интересувам се повече от песните: The raven spoke my name , And the bells are ringing doom , Barbed wire tight , The man of gallow proud. Много се чудих за раздела и реших най-накрая да пусна темата тук да не пречи на някой. Писах дори на един от членовете на групата който поддържа сайта и той ми каза , че нямало табове. Мерси предварително за оказаната помощ. Надявам се да се намери човек на който му се занимава. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Сигурен ли си , че ти трябват табовете. Защото доста от песните могат да се разпишат като акорди , които ти да си изсвириш с подобаващия ритъм . Иначе повечето от песните , които чух са за две/повече китари , и със сигурно ще звучат супер постно , ако се свирят от една . Така че Цитирай
Guest Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Еми песните са свирени от един човек , както и вокалите са правени от същия. Дори и самите акорди пак ще са ми от помощ , просто по слух няма да мога да си ги хвана и за това моля за помощ. А ако не те мързи може след акорда да напишеш и как се хваща (смисъл в таблатурен вид). Изобщо каквото и да е ще е от помощ. Цитирай
Guest Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 Ъпвам темата , защото няма отговор. Цитирай
Recommended Posts