Egon Публикувано Юли 26, 2005 Публикувано Юли 26, 2005 Вероятно такава тема е имало (ужас ако не е), но тъй като не я намерих, а ми е интересно, я пускам пак. Искам да разбера не само какви китаристи харесвате, но и кои от тях са ви повлияли най-вече. Ако може и защо? Ако такава тема е съществувала, то моля модераторите да изстрият настоящата и да извадят старата. Мерсаж. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Joe Satriani, Stevie Ray Vaughan, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen,BB king,Eric Clapton,Buddy Guy, Steve Vai, Ritchie Blackmore, Billy GIbbons,........ според мен ти като се кефиш на дадени китаристи,даже и подсъзнателно ти си повлиян в дадено отношение от тях! 1 Цитирай
npace Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 иска ли питане Daron Malakian, Steve Holt...не че блестят с перфектна техника, даже г-н Малакян съм го виждал на живо как фалшиво свири нно просто стила е интересен Цитирай
Egon Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Поразяваща ръко, не съм съвсем убеден...не е нужно да ти харесва някой, за да ти влияе...може съвсем неприятни тебе за слушане инструменталисти да ти влияят...а ако трябва всички, които обичам, да ми влияят...леле майко...пък и влиянието е трудно нещо, не е просто така... Цитирай
Crimson Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 даже г-н Малакян съм го виждал на живо как фалшиво свири нно просто стила е интересен приятелю честно казано и ти ако се мяташ като изоглав на ляво на дясно и ти може да сбъркаш нещо аз съм фен на SOAD и Дарън, защото имат много интересен и як начин на комбиниране на различните интструменти в песните си !!! пък и някои от текстовете просто са невероятни!!! Цитирай
npace Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 пък други са (визирам един от Hypnotize, с който се похвалиха) banana banana teracotta banana teracotta pie абе това е група без стил или с всички стилове... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Joe Satriani, Tony Macalpine, Charlie Hunter, Greg Howe, Chuck Schuldiner, Pat Metheny, Michael Angelo... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 виж тук http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3931 , че ме мързи да го пиша за 108 път тази година Цитирай
Armaggideon Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 виж тук http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=3931 , че ме мързи да го пиша за 108 път тази година Е, човекът може и да не е видял въпросната тема. Едва ли всеки е в състояние да изчете целия архив Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 така е , ама поне до втора-трета страница да види, това са теми, които се коментират същия ден Цитирай
Egon Отговорено Юли 27, 2005 Автор Отговорено Юли 27, 2005 Да бе, аз затова пуснах тази тема с уговорката, че ако не тръгне и вече има такава действаща, то тази следва да бъде изтрита. ма като гледам добре общуваме, та не виждам проблем. Моите китарни герои са толкова много, че не знам нито в какъв ред, нито кой да изброявам. Но на първо четене: Al Di Meola, Blackmore, Gary Moore, Eddie Van Halen, Jeff Beck (според мен това са петтимата най-важни китаристи за развитието на рокмузиката след 1970 г). Аз адски ги обичам, но следват още, ма хайде по нататък Цитирай
Armaggideon Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 Закарфичих я, за да се избягват повторенията. Щом темата е толкова актуална Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 (Редактирано) ми да зема да дам копи\пеист и да добавя тия за които не съм се сетил: 1 Mike Angelo 2 Jari Mäenpää (Wintersun, ex-Ensiferum) 3 Alexi Laiho 4 YJM 5 becker, romeo, impellitteri, gilbert, jani liimatainen,skolnik friedman,vinnie moore, greg howe, david valdes, gus g,petr&kride(norther), herman li ..........много са Редактирано Юли 27, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
Egon Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 Алекси, от точката ти 5 90% са и мои любимци...затова те поздравявам Цитирай
Recommended Posts