Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ето още някои неща на Invisible Dreams. Този път съм сложил кавъри, които записахме малко преди вокала да влезе в казарма и по време на службата му. Надявам се да ви харесат.

Invisible Dreams - Crazy (audio)

На Sanitarium свиря бас китара, поради липсата на басиста ни. На I Disappear сме цялата група, в състава в който бяхме преди да се разделим.

Mensa

Отговорено

поздравявам ви за парчето на seal. много ме израдва :( не че другите не са добри ама са си копирани дословно а е хубаво според мене да има и по нещо от вас си :D

Отговорено

Евала...брао!

Казвал съм го преди ще го кажа и сега...Къртите мивки!!! :(

Или сте къртили..щото нещо спомена за разделяне и такива ми ти работи...жалко! :D

Отговорено (Редактирано)

Вече мога да кажа със сигурност, че има БГ банда, която истински ме кефи ! Не се отказвайте момчета! Можете да бъдете №1 и да ви гледаме по чуждите телевизии.

Редактирано от niki-l.s.
Отговорено

Уао! Парчето на Seal сте го преобразили страхотно! Не ми е хрумвало,че може да звучи толкова енергично и свежо. Бива си ви:)

• 2 weeks later...
Отговорено

Браво момчета. Парчетата на Metallica, са супер но на Crazy, аранжимента, адски много ме кефи!!! Давайте напред-Успехи!!!

• 4 weeks later...
Отговорено

ебах му мамата............

в момента нищо друго не мога да кажа

в момента не съм тука

главата ми е далеч от тялото

ебаси вокалите ебаси китарите ебаси резачката

уникално......

• 1 year later...
Отговорено

Наистина е супер . Много сработени музиканти . Саунда е на 6+.

Само се чудя що не сте боднали темата в раздел "Кавъри" , :-)

Успех момци , то се види че го можете .

ДедоМито