Mensa Публикувано Януари 30, 2007 Публикувано Януари 30, 2007 Ето още някои неща на Invisible Dreams. Този път съм сложил кавъри, които записахме малко преди вокала да влезе в казарма и по време на службата му. Надявам се да ви харесат. Invisible Dreams - Crazy (audio) На Sanitarium свиря бас китара, поради липсата на басиста ни. На I Disappear сме цялата група, в състава в който бяхме преди да се разделим. Mensa Цитирай
ultramega Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 поздравявам ви за парчето на seal. много ме израдва не че другите не са добри ама са си копирани дословно а е хубаво според мене да има и по нещо от вас си Цитирай
Svet Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Евала...брао! Казвал съм го преди ще го кажа и сега...Къртите мивки!!! Или сте къртили..щото нещо спомена за разделяне и такива ми ти работи...жалко! Цитирай
wessy Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 малко на I disappear вокала не ми харесва, но като цяло и 3-те парчета са много добре изпипани а Sanitarium e ... Цитирай
niki-l.s. Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 (Редактирано) Вече мога да кажа със сигурност, че има БГ банда, която истински ме кефи ! Не се отказвайте момчета! Можете да бъдете №1 и да ви гледаме по чуждите телевизии. Редактирано Януари 31, 2007 от niki-l.s. Цитирай
joanadakel Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Уао! Парчето на Seal сте го преобразили страхотно! Не ми е хрумвало,че може да звучи толкова енергично и свежо. Бива си ви Цитирай
AorA_Bass Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 мнооо саа яки клипчетата..единствения им недостатък е че не свиря аз в тях Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 (Редактирано) Sanitorium-a звучи в стил Лимп Бизкит. Ама по-добрите А и I disappear кърти мивки. Редактирано Февруари 14, 2007 от metalmaniak Цитирай
Тони96 Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Браво момчета. Парчетата на Metallica, са супер но на Crazy, аранжимента, адски много ме кефи!!! Давайте напред-Успехи!!! Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 ебах му мамата............ в момента нищо друго не мога да кажа в момента не съм тука главата ми е далеч от тялото ебаси вокалите ебаси китарите ебаси резачката уникално...... Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 Почвам да ставам оптимист, поздравления пичове ! Цитирай
dedomito Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Наистина е супер . Много сработени музиканти . Саунда е на 6+. Само се чудя що не сте боднали темата в раздел "Кавъри" , :-) Успех момци , то се види че го можете . ДедоМито Цитирай
fLiSk Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Не че да ставам адвокат, но просто раздел кавъри го нямаше когато се появи темата Цитирай
Recommended Posts